Judge Dredd: Mega City One – Soudce Dredd se snad konečně dočká hraného seriálu

Judge Dredd: Mega City One – Soudce Dredd se snad konečně dočká hraného seriálu | Fandíme seriálům
Lionsgate
Zobrazit dalších 15 obrázků
Koronavirus brzdí natáčení. Vrátí se Karl Urban nebo dokonce Sylvester Stallone?

V roce 2017 bylo oznámeno, že se připravuje seriál Judge Dredd: Mega City One, kde zavítáme na východní pobřeží USA do stejnojmenné megapole, která dávno přesáhla kapacitu obyvatel. Tím se hodně zvedla vlna kriminality, se kterou se snaží bojovat strážci zákona, jimž byla v těchto těžkých časech dána pravomoc soudce, poroty a kata. Takže osudem pro zločince nebyl soudní proces a vězení, ale většinou okamžitá smrt.

Příběh se má soustředit na skupinu soudců, ale stavit se má i nejslavnější soudce Dredd, který zpočátku začínal v drsných komiksech a později s ním vznikly dva celovečerní filmy. Prvním byl Soudce Dredd se Sylvesterem Stallonem z roku 1995 a o sedmnáct let později měl premiéru Dredd s Karlem Urbanem.

Judge Dredd: Mega City One: Scénář k první epizodě dokončen
 

Kolem seriálu bylo nějaký čas hrobové ticho, které nedávno prolomil generální ředitel studia Rebellion Jason Kingsley. Ten touží udělat pokračování, které by navázalo na film z roku 2012, což je oproti první novince změna, protože původně mělo jít o restart. Kingsley dále dodal, že scénáře k jednotlivým epizodám Mega City One jsou hotové a tvrdě se na nich pracovalo. To jediné, co brzdí projekt v rozletu, je podle Kingsleyho aktuální koronavirová situace, která brání naplno rozjet natáčení všech filmů a seriálů.

O návrat do role Dredda Urban v minulosti projevil zájem a Kingsley by se za jeho návrat nezlobil. Totéž platí i pro Olivii Thirlby, která v Dreddovi hrála novicku Anderson. Dokonce Kingsley zavtipkoval, že by pokusili přemluvit k návratu i Stallonea, tak uvidíme, jestli se jim něco z toho poštěstí.

Zdroj: V2A, Movie Web

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu