Muž středního věku šel v Mostě na diskotéku, skončil polámaný v nemocnici
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Se zlomeninami skončil v nemocnici muž středního věku poté, co byl napaden na jedné mostecké diskotéce. Tam byl se svým kamarádem, když ho měl nečekaně a náhle kdosi strhnout z barové židle na zem a tam ho měl opakovaně udeřit pěstí do obličeje a hrudníku.

Útočník poté z místa utekl a zraněný muž byl rychlou záchrannou službou převezen do zdravotnického zařízení.

Policie provedeným šetřením zjistila, kdo se měl útoku dopustit a vyšetřovatel mostecké policie nyní obvinil z přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví muže z Mostu. "Ten je stíhán na svobodě a za výše uvedené jednání ho může soud v případě uznání viny potrestat trestem odnětí svobody až na tři léta. Už v minulosti byl obviněný pravomocně odsouzen za výtržnictví," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru