Star Wars (Hvězdné války)
93/100 - 70×

Star Wars(Hvězdné války)

Kdysi dávno v předaleké galaxii… Touto legendární větou odstartovaly v roce 1977 Star Wars, jeden velký fenomén, který přetrvává doteď. Star Wars je příběh ve vzdálené Galaxii, kde spolu soupeří síly temných Sithů s dobromyslnými Jedii. Kdo zvítězí v galaktických bitvách? Spravedlivá republika, nebo lstivé Impérium?

USA | 1977 | Vysílá se
vysílání
11 sezón | | 120 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Fantasy
hrají
Laura Dern (Amilyn Holdo), James Earl Jones (Anakin Skywalker), Domhnall Gleeson (Armitage Hux), Jaime King (Aurra Sing), Shirley Henderson (Babu Frik), Jimmy Smits (Bail Organa), Wen Jiang (Baze Malbus), Bill Hader (BB-8), Bonnie Piesse (Beru Lars), Garrick Hagon (Biggs Darklighter), Nick Kellington (Bistan), Jeremy Bulloch (Boba Fett), Riz Ahmed (Bodhi Rook), Mark Hamill (Boolio), Anthony Daniels (C-3PO)

Donald Glover by se měl dočkat návratu do role Landa ve svém vlastním seriálu

Donald Glover by se měl dočkat návratu do role Landa ve svém vlastním seriálu

Donald Glover slavil úspěch se svým Landem Calrissianem, když skvěle převzal otěže po Billym Dee Williamsovi. Glover se zatím objevil pouze ve filmu Solo, nicméně studio s ním mělo větší plány. Nyní po třech letech přicházíme se zprávou, že by snad Glover mohl být opět ve hře.

11 11
4.8.2020

Hned po vypuštění filmu Solo do kin se začalo hovořit o tom, že se dočkáme samostatného filmu s mladým Landem Calrissianem. Tehdy ještě mělo studio Disney velké plány a mělo vzniknout hned několik filmů s nálepkou Star Wars Story. Jenže tvůrci rychle vystřízlivěli, když viděli naprosto mizerné výsledky v kinech, kde se bohužel mladý pašerák trápil. Solovi se vůbec nedařilo.

Rychle byl tedy zrušen sólový film s Bobou Fettem (místo něj tu ovšem máme seriál The Mandalorian) a o Landovi se přestalo mluvit. Jenže to se psal rok 2018. Za tu dobu vznikla streamovací stanice Disney+, do které studio vkládá svou budoucnost. A vzhledem k současné situaci ohledně Covidu-19 mají právě televizní seriály nyní mnohem větší sílu než filmy.

(Glover se s Landem poměrně rychle sžil. Foto: Disney)

A tak se tedy dostáváme ke zprávě, že se Glover vrátí jako Lando. Bohužel, jak jsme na to z poslední doby zvyklí, se opět jedná o neoficiální zprávu. Těch se za tento rok nahromadilo opravdu mnoho, takže ji musíme brát s patřičnou rezervou. Pokud je to ovšem pravda, projekt je sotva ve schvalovací fázi, natáčení by tak teoreticky mohlo začít nejdříve v roce 2021.

Na pořadu dne je především třetí řada seriálu The Mandalorian, která je téměř jistá. Seriál o Obi-Wanovi by se měl začít natáčet v prvním kvartále 2021, scénář by měl být konečně vyšperkován k dokonalosti. Následně by na řadu měl přijít seriál o Cassianu Andorovi, o kterém se v posledních měsících moc nemluví, tak doufejme, že projekt nemá potíže.

Uvítali byste seriál o Landovi, nebo se jedná o klasické zbytečné ždímání známých postav?

Zdroj: ComicBook.com

Diskuze /10

Vadder

Njn další serial co nikdo nechce Disney musí sťavit značku na kost i kdyby prodelavala. Za chvilku oznámí serial o Rose tico.

5.8.2020 | 9:19:18
Vadder

Nevím ale mě vždycky přišlo že SW jsou o Jediich a o síle, stíhačky a neotřelé vesmírné gangstery marinaky máme v tunach lepších scifi. Ne disney točí cokoli jenom ne o Jediich. Obiwan je jenom výjimka v černo černé tmě kterou jsme taky malem nedostali.

#3 Fidle #10 Seraf
5.8.2020 | 9:26:03
Fidle

#2 Vadder:Třeba se to právě s The High Republic konečně rozjede. Pokud teda nepůjde jen o knížky.

5.8.2020 | 9:32:22
RagnarokCzD

Zajímalo by mě jakym myšlenkovym pochodem někdo přišel na to, že právě tahle postava bude mít úspěch … :-/

#5 Manjack33 #7 -Skinner-
5.8.2020 | 10:50:12
Manjack33

#4 RagnarokCzD: Taky by mě zajímalo, ale mám obavy, že je to jen proto, že je Lando černoch. Na což se v dnešní době hraje čím dál víc a víc. Kdyby to byl běloch, tak je dělat seriál o Landovi nejspíš ani nenapadne.

5.8.2020 | 10:56:21
Kafka Tamura

Jasně, další příběhy z tohoto už do mrtě vyždímaného, ohraného a otravného období skywalkerovic ságy. A do toho proč nepoužít tu nejvíc vedlejší a nezajímavou postavu. Glover mě nevadí, mám ho od Community vcelku v oblibě, je talentovaný a kreativní a přál bych mu nějakou pořádnou roli, ale Lando mě zajímá asi jako osud strýčka Petera Parkera. :)

#8 Cocafull #9 WolverineCzE #10 Seraf
5.8.2020 | 16:36:32
-Skinner-

#4 RagnarokCzD: Prečo nie Lando je veľmi populárna postava. A navyše keď už majú Glovera tak ho musia využiť. On sám dokáže pritiahnuť množstvo ľudí.

5.8.2020 | 17:23:00
Cocafull

#6 Kafka Tamura: Naprostý souhlas.

5.8.2020 | 17:43:44
WolverineCzE

#6 Kafka Tamura: to už radší seriál o Han Solo ale to se nestane

5.8.2020 | 18:06:44
Seraf

#2 Vadder:
#6 Kafka Tamura: Naprosto souhlasim. Taky nechápu proč je tak moc zajímaj vedlejší postavy, který ani nejsou Jedi. Ale to se za mě týká i Sola, kterýmu já bych nikdy solo film nedal. Prostě chci pořádnou světelnou řežbu mezi Jediema a Sithama a pořádný vesmírný bitvy. A hlavně originální kvalitní příběh.

12.8.2020 | 13:08:02
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Co se aktuálně děje

Adam Driver: Vykoupení Bena Sola nemělo nastat, změna nastala až v průběhu natáčení

Adam Driver: Vykoupení Bena Sola nemělo nastat, změna nastala až v průběhu natáčení

Ben Solo se v závěru sequelové trilogie dočkal pohádkového vykoupení a polibku na cestu do jedijského nebíčka. Nicméně prvotní plán byl úplně jiný. A neměl ho jen Colin Trevorrow, ale dokonce i J. J. Abrams. Kylo Ren se neměl vykoupit a naopak měl upevňovat svou pozici na temné straně Síly.

Zajímavosti

Herečka Padmé Amidaly odmítá, že by George Lucas natočil alternativní konec Epizody III

Herečka Padmé Amidaly odmítá, že by George Lucas natočil alternativní konec Epizody III

Je libo alternativní konec, kde Anakin porazí Obi-Wana, svrhne císaře a bude vládnout Impériu on? Nebo ještě ujetější konec, kdy Padmé Amidala se postaví svému manželovi a připraví ho o život? Natočila se někdy takováto scéna pro Epizodu III, nebo jde jen o fámy fanoušků?

Plakát

Plakát

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama