Divadlo Ungelt plní přání seniorům
Herečka Jitka Smutná v komedii Dovolená paní Josefy

Divadlo Ungelt plní přání seniorům

29. 7. 2020

Již delší dobu převyšuje v pražském divadle Ungelt poptávka po levnějších vstupenkách pro seniory reálnou nabídku. Vedení divadla nyní přání svých příznivců vyslyšelo - přidalo odpolední představení a zlevnilo seniorům vstupné.

Na tyto a další novinky divadla Ungelt jsme se zeptali šéfdramaturga Pavla Ondrucha.

Od nové sezóny poprvé začnete hrát o víkendu odpoledne a na tato představení od 15 hodin navyšujete i počet vstupenek s padesáti procentní slevou pro seniory z 6 na 12 kusů. Co vás k tomu vedlo?
Senioři již léta tvoří významnou část našeho obecenstva a my si toho patřičně vážíme. Snažíme se jim proto maximálně vycházet vstříc. V poslední době se množily dotazy na odpolední víkendová představení a když v průběhu prohlídky sklepního zákulisí v rámci akce Na den pod zem vyslovili toto přání tři na sobě nezávislí senioři, definitivně jsme se rozhodli, že to zkusíme. Všechno paradoxně uspíšila koronavirová pandemie – na jeden červencový den jsme byli nuceni přesunout dvě neuskutečněné reprízy romantické komedie Taneční hodiny. A okamžitě se to setkalo s velkým ohlasem. Zvláště senioři se nás ptali na další termíny. S našimi herci jsme poté domluvili prozatím čtyři podzimní data a při té příležitosti se rozhodli navýšit kapacitu seniorských vstupenek s 50% slevou. Z běžně dostupných 6 seniorských vstupenek jich výhradně na odpolední představení uvolníme do prodeje 12. Možná se to na první pohled zdá málo, ale v kontextu našeho komorního hlediště, do nějž se nevleze ani 100 diváků, jde o nezanedbatelné číslo…

Na co se letos na podzim mohou seniorští diváci těšit?
Předpokládáme, že víkendové odpoledne mnozí nejraději stráví s komedií. V poslední době náš repertoár rozšířily tři inteligentní a přímo ozdravné komedie, které jsou pro sobotní a nedělní odpočinek přímo ideální. Francouzskou komedii Dovolená paní Josefy s okouzlující Jitkou Smutnou zahrajeme od 15 hodin 3. října. O den později – 4. října – půjdeme spolu s komediálními čtyřicátníky Martinem Písaříkem, Petrem Stachem a Janem Holíkem na Vejšlap, 14. listopadu s nadhledem pořešíme generační spory v Trhni si, otče! a 28. listopadu se znovu vrátíme k hereckému mistrovství Jitky Smutné v Dovolené paní Josefy.

Kdo je u vás v divadle považován za seniora? A jak se prokáže při nákupu vstupenek?
Je to jednoduché: za seniora považujeme každého, komu je 65 a více let. Při nákupu pak stačí svůj věk jakýmkoli způsobem prokázat.

Od kdy je možné vstupenky kupovat?
Vstupenky na všechna čtyři odpoledne jsou již pár dnů v prodeji. Rozhodně bych proto s koupí neváhal…

Jak je třeba při nákupu vstupenek postupovat?
Zvýhodněné vstupenky není možné zakoupit prostřednictvím internetu. Je proto potřeba zavolat si přímo na naši pokladnu (224828082, vstupenky@divadloungelt.cz), nebo kontaktovat obchodní oddělení (731489506, k.simkova@divadloungelt.cz). Všichni se na naše věrné seniorské diváky těšíme!

divadlo
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.