Moje šťastná hvězda

Problémy v práci kvůli váze

Její postavu obdivovali nejen muži, ale také ženy. Herečka EVA DECASTELO (41) ale nedávno všem zmařila veškeré iluze. Znepřátelila si fanoušky, ale také si způsobila problémy v práci.

Vseriálu Slunečná hraje drbnu Zuzanu, ale proslýchá se, že její pracovní místo má být v ohrožení. Herečka Eva Decastelo (41) se dlouhá léta pyšní dokonalou postavou, kterou ochotně vystavuje na sociálních sítích.

Vždy sklízela mraky pochval, ale nedávno se rozhodla jít s pravdou ven. Na svém profilu sdílela koláž, na které jsou dvě její fotografie. Jedna je bez úprav a druhá s úpravami, kterými své fotografie často vylepšuje.

Všechny fanoušky překvapilo, jak velký rozdíl mezi fotkami je, a došlo jim, že je Decastelo očividně celou dobu tahala za nos.

Všichni byli v šoku

Její postava totiž vůbec není tak dokonalá. Fanoušci tak byli šokovaní, a to ne zrovna v dobrém slova smyslu. Herečka nejspíš takovou negativní odezvu nečekala, kdyby to tušila, možná by si to s tím přiznáváním pořádně rozmyslela.

A aby toho nebylo málo, vyšlo najevo, že už jí při natáčení seriálu nepadnou skoro žádné kostýmy. Velikost má sice stejnou, ale dělá jí problém kalhoty či sukně dopnout přes břicho.

„Tajně si ve Slunečné, když sedíme u stolu u Lídy, kterou hraje Dana Batulková, rozepínám knoflíček u kalhot a dávám si přes kalhoty košili,“ práskla na sebe herečka. To by taky nemuselo mít nejlepší dohru.

Vyhodí ji ze seriálu?

Je obecně známo, že herci ze seriálů mají ve smlouvě přísná pravidla. Jedním z nich má být to, že herci nesmějí během natáčení rapidně zhubnout, nebo naopak přibrat.

Jenže právě to Decastelo pomalu, ale jistě porušuje, a její manžel René Decastelo (47), který k seriálu píše scénář, má strach z jejího vyhazovu.

Přece jen, za její roli by mnoho hereček vraždilo a tvůrcům by nedělalo problém ji nahradit. To by však dost narušilo Evin rodinný rozpočet.

Není totiž tajemstvím, že si tam herečka vydělá slušnou sumu peněz, navíc jsou s manželem zvyklí žít si na vysoké noze a toho by se museli vzdát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden