Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky mnoha letům působení na špičce světového modelingu si Zuzana Stráská vytříbila vkus pro módu. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se jedna z českých módních ikon vrhne také na vlastní tvorbu.

Společná láska k denimu svedla modelku a influencerku k ojedinělé kolaboraci s módní značkou Chatty. Výsledkem je unikátní jeansová vesta ze sněhobílého denimu s ručním prošíváním a v oversize střihu.

„Vždycky jsem chtěla svoji vlastní značku. A pořád bych jednou ráda. Ve spolupráci s holkami z Chatty jsem si zkusila navrhnout jeden kousek dle mého gusta, tuhle vestu,“ ukazuje nám Zuzka oversize kousek a dále komentuje spolupráci: „Chtěla jsem něco, co bude na více sezón, bude ke všemu a ze všedního outfitu udělá něco víc. Vsadila jsem na čistotu a jednoduchost. Vesta je ale stejně něčím atypická, výrazná. To bych zase nebyla já.”

Zuzana Stráská odstartovala svou kariéru v roce 2005 účastí v národním kole prestižní modelingové soutěže, která je nyní známá jako Schwarzkopf Elite Model Look. Ve svém portfoliu má řadu obálek prestižních zahraničních časopisů i kampaní, například pro značku Dolce & Gabbana. Je vdaná a má dceru Emu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám