ONLINE: Od 17:00 první zápas proti SKN St. Pölten | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 první zápas proti SKN St. Pölten

Prvním soupeřem sešívaných na herním soustředění bude od 17:00 rakouský SKN St. Pölten. Přímý přenos zápasu nabídne na Slavia TV.

Od 17:00 odehrají sešívaní v příhraničním rakouském městačku Laa an der Thaya první přípravné utkání soustředění. Soupeřem jim bude rakouský SKN St. Pölten.

Trenér Jindřich Trpišovský zvolil pro oba poločasy kompletně rozdílné jedenáctky. V první půli budou hrát sešívaní v netradičním rozestavení 3–5–2, kdy se na hrotu představí bok po boku Petar Musa a Stanislav Tecl.

K dispozici trenéru není Jan Sýkora, který utrpěl zranění v prvním společném tréninku a odcestoval pro jistotu do Prahy na vyšetření ke klubovým doktorům. Rekonvalescence Ondřeje Kúdely probíhá podle plánu. Do plné zátěže by se měl vrátit v průběhu příštího týdne, v soupisce zápasu proti  SKN St. Pölten tak nefiguruje. David Hovorka je připraven na lavici náhradníků ke krátkému střídání.

Utkání odvysílá v přímém přenosu Slavia TV.

Sestava pro 1. poločas: Kovář – Zima, Frydrych, Bořil – Coufal, Holeš, Stanciu, Ševčík, Provod – Tecl, Musa

Přímým přenosem prvního přípravného utkání v Rakousku proti SKN St. Pölten vás provede Slavia TV!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články