Nedorost byl minulý týden nalezen mrtvý ve svém bytě v šestém patře panelového domu v Českých Budějovicích, kam se museli násilím dobývat policie a hasiči. Ovšem nevlastnil pouze tento zmínený byt, ale měl podle výpisu z katastru nemovitostí poměrně velký majetek – celkem pět bytů, jeden dům a pozemky.

Součástí jeho domácí realitní kanceláře byly byty v pražských čtvrtích Chodov, Háje, Troja a Stodůlky. Dál na něj byl napsaný také dům v rodných Českých Budějovicích a kromě toho se mohl herec a dabér pyšnit vlastnictvím pozemků v obcích Dívčicích a Olešníku, také na Českobudějovicku. Kde na to ale všechno vzal, když se poslední dobou před kamerou objevoval jen sporadicky?

Nemovitost v Českých Budějovicích podle deníku Aha! Nedorost zdědil po svých rodičích a pražské byty zase nakupoval v době, kdy zářil na stříbrném plátně jako vekslák v Bony a klid. Zbohatl tak již za minulého režimu, což ho drželo nad vodou hlavně v době, kdy kvůli zdravotnímu stavu nemohl hrát ani jinak pracovat – po vypití čerstvého kravského mléka se nakazil meningoencefalitidou a ochrnul na část těla. Právě díky pronájmům přežíval.

VIDEO: Skamene ve vířivce s prostitutkami! Podívejte, jak zestárli další veksláci z Bony a klid!

Video
Video se připravuje ...

Skamene ve vířivce s prostitutkami! Podívejte, jak zestárli další veksláci z Bony a klid! archiv

Před pár lety se již mohl vrátit před kameru díky druhému pokračování Bony a klid a v roce 2019 ho režisér Tomáš Magnusek (36) obsadil do role v barrandovském seriálu Čechovi. Ten z něj byl sám v šoku. „Na natáčení mi přijel úplně jiný člověk. Vypadal jako bezdomovec, byl tlustý...“ podivoval se.

 Kromě toho se Josef věnoval také archeologii a s kamarádem pátral především po úlomcích keramiky z dob dávných Keltů. Také po něm teď zůstalo milionové bohatství, jehož osud do budoucna zatím není jasný. Kdo bude vlastně dědit, se asi teprve uvidí.

VIDEO: Antonín Hardt na pohřbu Svatopluka Matyáše

Video
Video se připravuje ...

Antonín Hardt na pohřbu Svatopluka Matyáše Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií