InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Májový koncert - Komorní sbor Ostrava

    pátek 3.5 18:00 - Gotický sál, Stará radnice, Tábor

  • Absolventský koncert Silvie Voldřichové - hoboj

    pátek 3.5 18:00 - ZUŠ Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hrozící debakl odvrátili fotbalisté Písku po změně stran

PÍSEK - Ve středu 5. srpna hostili fotbalisté FC Písek tým Viktorie Plzeň U19. V prvním poločase obrana Písku zcela propadla a hráči hostí si museli připadat jako při dnu otevřených dveří. Domácí defenzívou procházeli jako nůž máslem a na konci jejich rychlých akcí byly góly. Po půlhodině hry byl stav 0:3 a domácím hrozil debakl. Ten trochu zmírnil šťastným gólem po rohu Ondřej Běloušek, ale gólem do šatny si hosté zajistili poločasový třígólový náskok, na kterém se hattrickem nejvíc podílel Tomáš Jedlička. Ve druhé půli už se domácí zlepšili, předvedli několik pohledných kombinačních akcí, přidali dva góly a hrozící debakl zažehnali, když si po závěrečném hvizdu připsali lichotivou jednogólovou prohru.

FC Písek - FC Viktoria Plzeň U19 3:4 (1:4)
Branky: 35. Běloušek, 57. Mařík, 83. M. Held - 5. Kronus, 10., 28., 45. Jedlička

V sobotu 8. srpna Písečtí přivítají v posledním přípravném utkání na nový ročník ČFL soupeře z krajského přeboru - mužstvo Českého Krumlova.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace