AS Řím koupí americký miliardář Friedkin

06.08.2020, 10:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
Slavia10

Tak snad to bude lepší.

Reagovat
Largo

Konečně Pallotta vypadne. Snad se Friedkinové poučí z jeho mnoha chyb.

Zatím si od nich nic neslibuju.

Daje!

Reagovat
Slavia10

V tom kádru rozhodně lze najít kostru od který se odrazit. Hlavně ať nechá Fonsecu dělat svojí práci a je potřeba se zbavit spousty hráčů, je jich v kádru moc.

Reagovat
Emmett Brown

Súhlas, kostra tam je, ale inak je ten káder hrozne poskladaný, kopa prestarnutých vyhoretých hráčov s vysokým platom, na niektoré pozície máš na výber 4 hráčov a naopak niektoré posty obsadené sotva priemernými hráčmi.

Reagovat
Largo

Presne tak. Hraci jako Ibanez, Pellegrini, Zaniolo, Veretout, Diawara nebo Mancini s Villarem, to je budoucnost a stavet se na nich da. Sezonu dve i na Dzekovi s Kolarovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pallotta the Liar konečne pryč...

Každopádně bych to viděl stejně jak ty, snad to bude lepší, ale to přes půl roku tahání se s Pallottou o každý dolar a snížení nabídky o 200 M v průběhu jara se mi úplně nezamlouvá, snad to nebudou zas jen nějací spekulanti. Jinak to vypadá, že mají určitý rozpočet (kolem 700 M) a ta část z něho, která nepřipadne Pallottovi, by mohla jít na revitalizaci klubu. Tak uvidíme.

Jinak se několikrát v průběhu jara psalo, že chtějí podepsat Cavaniho, čož by bylo super, kdybychom neměli Džeka. Úplně se mi nelíbí prodávat Edina a nahradit ho stejně starým hráčem. Tak uvidíme, jak klub budou vést sportovně, a kým se obklopí (hlavně ať zmizí Baldini).

A sumář k Jiamesovi, první tým má úroveň, klub za jeho účinkování rozhodně kvalitu a cenu neztratil, ale stadión je stále v nedohlednu a s mládeží se taky nepohnulo.

Tak ať Jamesovi dopadne ten Newcasle a daří se někde jinde.

Reagovat
Largo

To je klic, schopny lidi na spravnych mistech. Doufam, ze zapoji Tottiho a dalsi klubovy legendy.

Reagovat
icka

jenom k tem legendam. Vyborny fotbalista neznamena dobry fukncionar. Urcite bych je zkousel treba u mladeze.

Reagovat
Largo

Jasně, jenom by to byla známka, že vedení jde fanouškům vstříc. Najdou se hráčské legendy, které by mohly být dobrými funkcionáři. Minulý vedení legendy jako De Rossi, Conti nebo Totti úplně odepsalo. Tak by bylo dobrý tím začít, zvlášť v Římě, kde si na to fanoušci a média hodně potrpí.

Reagovat
insane

To už tu jednou bylo v tom roce 2011,to tam šel mj. Krkić a jako trenéra brali Enriqueho s tim, že budou hrát jako Barcelona a budou vládnout Itálii... no nějak to nedopadlo

Reagovat
Zark

to je klasicky scenar jako v robote, prijde novy sef a hned se predvede stylem "vsechno to delate na picu.. budeme to delat uplne jinak - po mojem"...a vysledek - fura penez v prdeli a nulovy efekt ba jeste horsi

Reagovat
Furia Ceca

OT: Za týden se chystám do Říma, co byste mi kdo doporučil? Mimo klasik typu Kolosea apod.

Reagovat
cr7sux

haha homosexualita vtipná

Reagovat
GabrielBatistuta

Hele, určitě to má prozkoumaný, tak proč by nedoporučil, ne?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Vatikan a Vatikanske muzea, usta pravdy, castel Sant'angelo... Viac menej ak by som tm teraz isiel znovu tak definitivne do viacerich muzei a galerii lebo budu vdaka Covidu skoro prazdne bez turistov (pred tyzdnom som bol vo Viedni a v Antropoligickom muzeu celkovo tak 5 ludi vratane mna, som bol skoro vsade sam... To iste narodnohistoricke, vojenske atd, v Rime to bude nepochybne podobne.)

Reagovat
Pokahontas

Určitě Cittá Vechia (staré úzké uličky v centru města,příjemný stín i v letním žáru,jen bachy,Italové jsou i tam schopný vjet autem),

park Villa Borghese (nádherný pinie a taky pohled přes Piazza del Popollo k Vatikánu),

krásnej výhled na město z vrcholu Gianicollo,

pěknej pohled na město je i z kopečku přímo nad Stadio Olimpico,jehož jméno si nepamatuju.

Rozhodně se projít po takřka liduprázdné náplavce Tibery,a určitě si projet co nejvíc z 8 tramvajových linek.Vyplatí se 7-denní jízdenka(tessera settimanale),v roce 2007 stála 16 Euro(neplatí na metro).

Reagovat
Furia Ceca

Díky oběma Mně ještě jedna copywriterka, co pro mě externě píše a chodí s Italem a v Itálii je každou chvíli, psala Trastavere, Isola Tiberiana, Via Appia Anti a Coppedé. + mi dala ještě tipy na x dobrejch restaurací, pizzerií, zmrzlinářství, parky apod. A taky psala, že v Římě teď vůbec nikdo nebude, ale za to tam chcípnu vedrem...

Reagovat
Largo

Trastevere je čtvrť, ve který můžu trávit hodiny. A nikdy neomrzí. Kdybys chtěl pivo, a Italové vážně nedělaj špatný piva, tak doporučuju http://birandfud.it/. Klasika. Ale otevíraj až ve dvě tuším.

Reagovat
Largo

Musíš jíst tady:

http://www.romasparita.com/

A dej si Caccio e pepe. Geniální.

Celkově, čím víc času strávíš v Trastevere, tím lepší zážitky budeš mít.

Reagovat
Furia Ceca

Já nejsem moc sýrovej Ale tohle asi zkusím

Reagovat
Largo

Neprohloupíš Majitel sedí u stolu v reastauraci, osobně vítá a usazuje hosty, skvělý vína i jídlo, doporučuju udělat rezervačku.

Reagovat
GabrielBatistuta

Já bych ti doporučil chodit v dresu Juve.

Reagovat
Furia Ceca

Jedu do Říma, ne do Neapole...

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Pipo123

Chcel vyhrať titul, postaviť štadión, finačne dvihnúť klub, úspešnosť 0%

Reagovat
Francesco Totti AS

Ale zase se vykoupal ve fontáně

Reagovat
Furia Ceca

A druhej den vojel starostku

Reagovat
Francesco Totti AS

Za 500 euro

Reagovat
Pharrell

Reagovat
El Cid z City

Postaví se to kolem Zaniola nebo jsou spekulace že by mohl odejít?

Reagovat
Largo

Postaví se to kolem Zaniola. Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Naplno sa budem tesit, az ked to bude na 100 %. Konecne ten obr kokot vypadne. A budem moct zrusit bojkot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danko10

Už sme ani nedúfali...

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
KillSwitch

dúfam, že to nebude len ďaľší businessman, ktorý na tom bude chcieť iba ryžovať a nepôjde mu o dobro klubu...je jasné, že nikto nechce prísť o peniaze, ale Pallottovi išlo iba o to postaviť nový štadión spolu s nákupným strediskom...keďže mu to starostka nepovolila, tak radšej odišiel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele