Peter Nagy se vrátil domů: Po letech v Praze se odstěhoval!

Peter Nagy 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2020 13:26

Mnoho známých slovenských hudebníků se usadilo v Praze, kromě Mekyho Žbirky to platilo i v případě Petera Nagye. U něj už je ale všechno jinak. Z českého hlavního města se totiž odstěhoval.

Slovenský server cas.sk připomíná, že ačkoliv hity „jejich“ Petera Nagye v zemi zlidověly, on dlouhá léta žil ve stověžaté Praze v sousedním Česku. To se ale podle informací zmíněného webu nedávno změnilo, když se známý muzikant vrátil domů.

Zlatý slavík z roku 1985 se usídlil v centru městečka nedaleko Bratislavy, kdy si splnil sen o romantickém bydlení v provensálsko-toskánském stylu. Pěkný dům si pořídil před třemi lety a začal si plnit sen.

Ve volném času se tam prý věnuje kutilským pracím, je totiž známo, že se rád zavře do dílny a vyrábí zajímavé věci. Naposledy dal takhle vzniknout vlastnoručně vyrobenému hotelu pro hmyz, který se pochlubil na sociální síti.

Podle serveru je nemovitost vybavena starožitným nábytkem ošuntělého vzhledu. Nagy může být právem pyšný i na svou zahradu, kde kromě krásně střiženého trávníku a mnoha květin najdete i klavír.

Témata: Peter Nagy