Slavia na nich může vydělat přes půl miliardy korun. Podívejte se, kolik chtějí v Edenu za své hvězdy

Slavia zase může být v balíku. O klíčové hráče z Edenu je totiž zájem v zahraničí, sešívaní však na svých oporách budou chtít vydělat.

Peter Olayinka Coufal Pavel Mazáč  CNC  Profimedia.jpg

Před rokem Slavia prodala Simona Deliho, Jaromíra Zmrhala či Michaela Ngadea. Z Edenu odešel také Alex Král a poté i Tomáš Souček. Zájem o klíčové hráče sešívané družiny je i nyní, a tak Slavia prodejem svých opor může vydělat i přes půl miliardy korun. Více už se dočtete v následujících kapitolách.

Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Pokračování 2 / 4

Vladimír Coufal – cca 58 až 116 mil. korun

Vladimír Coufal LM.jpg

Loni okolo něj kroužil bundesligový Freiburg. Vedení Slavie Vladimíra Coufala nepustilo, reprezentační bek má však na stole další nabídky. Údajně jej láká Brighton, Southampton, ale především West Ham, kde se skvěle uvedl už Tomáš Souček. Vedení pražského klubu svou oporu, které po sezoně končí smlouva, nejspíš nyní nepustí, podle deníku Independent by ale Slavia mohla za Coufala získat 58 až 116 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 4

Lukáš Masopust – cca 200 mil. korun

Lukáš Masopust Slavia 2.jpg

Dalším hráčem, okolo kterého krouží West Ham, je Lukáš Masopust. Sedmadvacetiletý záložník má za sebou velmi dobrou sezonu, ovšem ve větším rozletu ho brzdí chabá produktivita. Anglický klub za něj nabízí údajně 150 milionů korun, sešívaní prý ale chtějí víc. Portál iSport.cz píše o tom, že by se konečná částka mohla pohybovat zhruba na hranici 200 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 4

Peter Olayinka – cca 270 mil. korun

Peter Olayinka Inter.jpg

Zájem je také o Petera Olayinku, který dříve býval spojován s římským AS. Nyní jej údajně vábí německý Stuttgart, který se však bude muset pořádně plácnout přes kapsu. Slavia chce za nigerijského reprezentanta údajně okolo 270 milionů korun, což by z Olayinky mohlo udělat druhého nejdražšího hráče v klubové historii.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud