OPRAVDU SE STALO: Žena usnula strážníkům během kontroly a už se ji nepodařilo vzbudit
Strážníci pomáhají přivolaným zdravotníkům. Foto: MP Most
Most

Most - Obsluha restaurace zavolala na linku 156 mostecké městské policie, že v prostoru předzahrádky spí opilá žena a nemůže ji vzbudit. K události byla vyslána motohlídka strážníků, která na místě zjistila uvedenou ženu.

Strážníci ženu vzbudili a vyzvali ji k prokázání totožnosti, což učinila. Než strážníci prověřili její totožnost přes operační středisko, žena přestala s hlídkou spolupracovat a znovu tvrdě usnula. "Vhledem k tomu, že se již ženu nepodařilo strážníkům vzbudit, přivolali na místo zdravotnickou záchrannou službu a do jejího příjezdu monitorovali životní funkce podnapilé ženy. Tu si pak na místě převzali zdravotníci a odvezli do nemocnice," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Zdravotnickou záchrannou službu zavolali strážníci také devětasedmdesátileté ženě, která seděla na lavičce, nemohla vstát a prosila strážníky o pomoc. Zdravotnická záchranná služba ženu také převezla do nemocnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru