Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Branky, body, kokoti: Doktorky v bikinách, křivák Klaus a študovanej prasák

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti LIVE: Doktorky v bikinách, křivák Klaus a študovanej prasák
VIDEO: BPŽ/Petr Němeček
6. srpna 2020 | 22:00

Vždycky jsme si říkali, že sexuolog Radim Uzel je sice strašnej, ale na prasáka trochu nuda. Ale dal to! O jeho vítězství tentokrát nebylo pochyb, takový Václav Klaus junior se svým vtipem o Romech sice taky bodoval, ale vítěz může být jen jeden. Dejte si další díl pořadu Branky, body, kokoti! 

Tentokrát jsme natáčeli na Střeleckém ostrově v rámci festivalu Prague Pride, kde jste Terezu & spol. mohli vidět naživo. Další šanci máte v pondělí 24. srpna v brněnském kině Scala. 

Každopádně došlo i na jedno aktuální téma spojené s homosexualitou – ve Francii tají ledy a mírní se pravidla pro darování krve od gayů. Aneb k čemu všemu může být korona dobrá. 

Věcí, které nás točí, je spousta, a rad na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

 Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...