Sociální sítě
Nahoru

Tepelná čerpadla od značky Nibe

Při výběru tepelného čerpadla by vám neměla uniknout ani švédská značka tepelných čerpadel NIBE. Ta si na českém trhu našla své čestné místo a patří mezi nejoblíbenější značku dodavatelů tepelných čerpadel. Kvalita a zkušenost v jednom, to je značka NIBE, kterou vám dodává na český trh společnost Tenaur.

V hlavní roli: Kvalitní dodavatel pro český trh

Společnost Tenaur se na českém trhu stala největším dodavatelem tepelných čerpadel a působí zde již více jak 21 let. Patří do skupiny ČEZ a jejich služby si již vybralo tisíce zákazníků. Odborníci ze společnosti Tenaur vám pomohou s výběrem správného tepelného čerpadla NIBE pro váš pozemek nebo rodinný dům, postarají se o kvalitní instalaci a následný servis.

Nejtišší tepelná čerpadla? Zvolte značku NIBE.

Bojíte se, že vás bude tepelné čerpadlo rušit svým provozem, protože jste slyšeli od známých, že je hlučné? To se vám nestane s tepelným čerpadlem od značky NIBE, která se řadí mezi nejtišší tepelná čerpadla na trhu. Vaše čerpadlo neuslyšíte, ani pokud budete stát 4 metry od něj. Takový komfort zajišťují kvalitní technologie a prověřené systémy tepelných čerpadel NIBE.

Jaké principy tepelných čerpadel nabízí značka NIBE?

Tepelná čerpadla se rozlišují podle principu jejich fungování. Topné systémy značky NIBE najdeme v kombinacích vzduch/voda, země/voda a ventilační tepelná čerpadla, která se podobají čerpadlům fungujících na principu vzduch/vzduch.

Tepelné čerpadlo vzduch/voda

Princip vzduch/voda pracuje s vnější teplotou vzduchu, kterou systém převádí na vyšší teplotní hladinu a tím dochází k vytápění objektu. Výkon čerpadla je vysoký a stabilní. Hodí se především do mírných a teplejších oblastí České republiky. Pro chladnější a horské oblasti doporučujeme princip země/voda.

Tepelné čerpadlo země/voda

Kombinace země/voda je vhodná do chladných oblastí Česka a svůj vysoký a stabilní výkon si ponechává během celého roku. Nezávisí na počasí ani ročním období, čerpadlo totiž odnímá nakumulované teplo ze zeminy. Tím se tento zdroj stává i nevyčerpatelným. Můžete využít instalaci pomocí plošného kolektoru nebo vertikálním vrtem ušetřit místo na pozemku. Někdy se však může stát překážkou skalnatá půda nebo nutnost stavebního povolení.

Ventilační tepelná čerpadla

Ventilační tepelná čerpadla fungují jako rekuperační systémy. Co to znamená? Příchozí studený vzduch je ohříván teplým vnitřním vzduchem tak, aby v prostorách objektu vzniklo příjemné klima.

Společnost Tenaur nabízí kompletní servis. Na jejich stránkách můžete začít nejprve nezávaznou poptávkou. Následně s odborníky vyberete to nejlepší řešení pro váš dům v podobě některého z tepelných čerpadel NIBE. Firma Tenaur se postará o instalaci vašeho nového topného systému, pomůže vám s vyřízením dotace Nová Zelená úsporám, díky kterým můžete ušetřit několik desítek tisíc korun a postará se i o kvalitní technickou podporu do budoucna.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.