Hola, hola F SCÉNA opět volá

Hola, hola F SCÉNA opět volá

Folklorní sdružení Jánošík Brno v koprodukci se SNIP & CO, reklamní společností, Městským divadlem Brno a ve spolupráci s Moravským zemským muzeem, Československým legionářem – SPIA Czech a Krajským vojenským velitelstvím Brno připravilo ve dnech 20. – 22. srpna 2020 další skvělou ochutnávku folkloru v podání našich i zahraničních souborů.

Ve čtvrtek 20. srpna se můžete těšit na úžasný slovenský soubor Ifjú Szivek, který si získal srdce všech milovníků folkloru nejen na Slovensku, ale také u nás a v Evropě. V pátek 21. srpna uvidíte autorský pořad Mariána Friedla „Beránci a vlci“ oceněný cenou Anděl 2017 v kategorii folk. Po dobu tří dnů vystoupí Mužáci Brno s cimbálovou muzikou Mirka Otáhala, v pořadu „Píseň v srdci“ uslyšíte BROLN s dětskými zpěváčky a folklorní maratón ukončí pořad „Folklor 4x JINAK“ s Davidem Mikulou, absolventem taneční katedry oboru Choreografie na pražské HAMU.

Předprodej vstupenek za 200,- Kč byl již zahájen prostřednictvím webových stránek Městského divadla Brno www.mdb.cz či https://ticbrno.cz/predprodej. Osobně je možné vstupenky zakoupit v předprodeji Turistického informačního centra na Panenské 1. Bližší informace a slevy najdete na www.fosjanosik.cz.

F_scéna_2020_plakát

 

 

Hudební výlet do Pobaltí

JUUK_MulkaStabule_obalCDVydejte se s námi za hudbou Litvy, Lotyšska a Estonska.

Regiony

Regiony

Hudební výlet do Francie

kiledjian_the-otium-mixtapeZveme vás na hudební výlet do Francie.

Tri Nguyen – sólo pro dva nástroje

nguyen-tri_duos-aloneVietnamský hudebník Tri Nguyen natočil album pro dva sólové nástroje.

Anketa Album roku 2023 – druhá desítka

krajina-ro_mlhoviny_obalCDPodívejte se na první výsledky ankety Album roku 2023.

Témata Jak se vám líbí

Hansen_studio_2024Podívejte se, co pro vás chystáme v pořadu Jak se vám líbí.

Partneři

Harmonie_logo_velke_web

Darujte Proglas!