Sedmá řada Tvoje tvář má známý hlas: Nova vsadila na hvězdy Slunečné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sedmá řada Tvoje tvář má známý hlas: Nova vsadila na hvězdy Slunečné!

Burešovou a Polívku si diváci v seriálu zamilovali.
Burešovou a Polívku si diváci v seriálu zamilovali. (TV Prima)

Začala o ně být rvačka! Nova zjevně přitvrdila v konkurenčním boji s Primou a nehodlá jim nechat svoje diváky, kteří si místo Ordinace zapínají Slunečnou, jen tak bez boje. Do sedmé řady Tváře překvapivě angažovali hned dvě hvězdy primáckého seriálu Slunečná – Evu Burešovou (27) a Vladimíra Polívku (31).

A udělali to chytře. Smlouva na Primě by oběma hercům patrně zakazazovala účinkovat v podobném seriálu na konkurenční stanici. Nova tak oba přetáhla do úplně jiného formátu – do jedné z nejsledovanějších show Tvoje tvář má známý hlas.

Nový kšeft
Jen co začal Polívka pilně natáčet pro Slunečnou, kde bude hrát casanovu Lukáše úspěšně lovícího ženy, zlanařila ho i Nova a nabídla mu moderování za Ondřeje Sokola (48). „Mně tato role bude velmi příjemná. Tvář je pro mne z pozice moderátora skvělá komunikace s účinkujícími, které většinou znám, takže se na to moc těším,“ pochvaluje si nový kšeft za desítky tisíc syn Bolka Polívky (71).

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Start 5. září
Aby těch náhod nebylo málo, do poroty Tváře zasedne Eva Burešová  (27) - hlavní postava Slunečné, představitelka sympatické Týny. Show startuje už od 5. září. I pokud půjde všechno dobře, Vladimír bude na Primě k vidění až o měsíc později!

Sesazení Ordinace z trůnu
Po patnácti letech kralování úterním a čtvrtečním večerům Ordinaci z vrcholu sledovanosti sesadila primácká Slunečná. První díl Slunečné, který byl nasazený v sobotu, zhlédlo už 1,4 milionu diváků, čímž si Prima chytře připravila půdu proti prvnímu úternímu souboji s Ordinací. A vyplatilo se! Zatímco na Primu se dívalo 1 051 000 diváků, Novu mělo zapnuto 925 000 lidí. Týden za týdnem byl podle podobného scénáře. Podle serveru Mediaguru tak Slunečnou od ledna do června sledovalo v průměru 1,375 milionu diváků starších 15 let. Doktory z Kamenice přitom od ledna do dubna sledovalo v průměru 956 000 lidí.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.