Demi Moore se učí sebelásce

08.08.2020 | Osobnosti

Herečka Demi Moore věří, že ve svých minulých vztazích a manželstvích selhávala jako partnerka jednoduše proto, že se neměla dost ráda. Proto se teď prý intenzivně učí zdravé sebelásce, která není postavena na sobectví, ale na sebeúctě. Osmapadesátiletá hvězda filmu Duch se prý v minulosti snažila ostatním zalíbit a popírala svou pravou podstatu.

Demi byla vdaná dvakrát, s prvním manželem Brucem Willisem má tři dcery, s druhým manželem Ashtonem Kutcherem, který byl mladší o patnáct let, se pokusila dítě počít, ale těhotenství skončilo potratem.

„Myslím, že je to proces, nechci teda znít klišovitě, ale je to proces učení se milovat samu sebe, přijímat se taková, jaká jsem. Já osobně jsem se snažila neustále dokola měnit, abych se zalíbila tomu, co jsem si myslela, že druzí chtějí… Pracovat na vztahu je opravdu chvályhodné, zvlášť v dnešní konzumní době. Aby člověk mohl ujít tuto cestu a vážit si při ní lásky, která dvojici na počátku vztahu spojila, a dát ze sebe vše, co člověk má, nemůže tohle dělat bez sebelásky a sebepřijetí,“ svěřila Demi v pořadu rozhlasové stanice SiriusXM.

Moore také otevřeně promluvila o svých závislostech na lécích a alkoholu. Nejvíce jí ve snaze abstinovat pomohl zesnulý režisér Joel Schumacher.

„Navždy mu budu vděčná. Jak se říká, druzí ve vás vidí víc než vy sami v sobě. Jistým způsobem to dělal sám sobě. Nebyl ještě úplný abstinent. A tak jistým způsobem pomohl mně v tom, v čem nedokázal pomoct sobě,“ dodala Moore.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat