Trailer: Když se děti musí pustit do záchrany vlastních rodičů

Trailer: Když se děti musí pustit do záchrany vlastních rodičů
Noční návštěva | Netflix
Noční návštěva
O čem to je: Dvojčata se svými nejlepšími kamarády se účastní víkendové přespávačky a zjistí, že jejich máma Margot (Malin Akerman - Ke hvězdám, Rampage: Ničitelé,Strážci - Watchmen) je bývalá prvotřídní zlodějka, která je teď v programu na ochranu svědků. Když ale mámu s tátou (Ken Marino - Husí kůže, Vinyl) unesou a spolu s Margotinou bývalou láskou (Joe Manganiello - Rodiče na tahu, Bez kalhot) je přinutí k účasti na pochybném kšeftu, musí se dvojčata pustit do záchrany rodičů. Čeká je noc plná akce, na kterou jen tak nezapomenou. (Netflix)
Herecké obsazení není vůbec marné. Dětští (o teenagerech se v tomhle případě moc hovořit nedá) diváci by nějakou tu dynamickou žánrovku jistě ocenili. Jenže co je to platné, když v rámci upoutávky Noční návštěva "láká" na přehlídku nudných záběrů, střih jdoucí proti rytmu a cosi, co už tady stokrát bylo.
Noční návštěva
Režisérka filmu Trish Sie má za sebou práci na muzikálech Let´s Dance All In (2014) nebo Ladíme 3 (2017), které cílily na trošku starší publikum. V tom ale s největší pravděpodobností problém nebude...
Noční návštěva dorazí do VOD éteru prvně 21. srpna.