InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dynamo vynulovalo Táborsko. Trefili se i oba Nigérijci Ekpai a Bassey

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Souboj dvou aktuálně nejlepších jihočeských fotbalových klubů si na dnešek naplánovalo SK Dynamo České Budějovice, když už od 11 hodin přivítalo v tréninkovém centru na Složišti vítěze nedokončeného ročníku třetí ligy a po roce staronového účastníka Fortuna:národní ligy FC MAS Táborsko. Samotné přípravné utkání bylo jasně v režii domácích, kteří se už v první půli ujali vedení brankou Kladrubského z penalty po faulu na tradičního exekutora pokutových kopů Havla. Krátce po změně stran pak udeřili oba nováčci z Nigérie – v 53. minutě Ekpai a o tři minuty později Bassey – 3:0. Konečnou tečku za zápasem udělal dvacet minut před koncem ze druhé penalty už Havel – 4:0.


Za Táborsko nastoupil v základní sestavě proti svým kamarádům také milevský odchovanec Martin Šplíchal, který je stále kmenovým hráčem Dynama. Naopak za Budějovice odehrál celé utkání záložník Matěj Valenta, který právě dnes definitivně přestoupil pod Černou věž ze Slavie Praha. S Dynamem už se posledních pár dní připravoval a nyní podepsal tříletou smlouvu.

Také Valenta už tedy v pondělí odcestuje se svým týmem na pětidenní soustředění do rakouského Kaprunu. Během kempu Dynamo vyzve rumunskou Craiovu a rakouský Salzburg.

SK Dynamo ČB – FC MAS Táborsko 4:0 (1:0). Branky: 7. Kladrubský (pen.), 53. Ekpai, 56. Bassey, 70. Havel (pen.). ŽK: 1–0 (Čavoš).

České Budějovice: Vorel (46. Janáček) – Čolič (46. Kopečný), Havel, Králik (46. Talovierov), Kladrubský (46. Novák) – Valenta, Čavoš (46. Javorek) – Ekpai, Meszároš, Mršič (46. Kousal) – Brandner (46. Bassey).

Táborsko: Pecháček – Icha, Brabec, Penc, Janošík – Schramhauser – Vozihnoj, Šplíchal, Gil, Plachý – Touto.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace