Halepová začne v Praze s Hercogovou, může hrát s Krejčíkovou

8. 8. 2020, 18:14
Aktuality 12
Světová dvojka Simona Halepová se na turnaji v Praze utká v prvním kole se Slovinkou Polonou Hercogovou. Ve druhém kole by rumunská hvězda mohla ve Stromovce narazit na Barboru Krejčíkovou, která dostala do soutěže divokou kartu a nejprve bude hrát s jinou Rumunkou Patricií Marií Tigovou. Rozhodl o tom dnešní los v areálu sparťanského klubu.
Simona Halepová (© AFP)

V pavouku dvouhry hlavní soutěže Prague Open je zatím pět českých tenistek. Sedmá nasazená Barbora Strýcová se utká se Španělkou Sarou Sorribesovou, Kateřina Siniaková se Slovinkou Tamarou Zidanšekovou a Kristýna Plíšková v českém souboji s patnáctiletou Lindou Fruhvirtovou.

Vítězka duelu Plíšková-Fruhvirtová si může zahrát s nasazenou dvojkou Petrou Martičovou z Chorvatska, kterou v 1. kole čeká Varvara Gračevová z Ruska.

Loňská vítězka Wimbledonu Halepová se v české metropoli vrací na kurty po koronavirové pauze. Přihlášená byla i na aktuálně hraném turnaji v Palermu, ale účast nakonec odřekla. Na úvod sezony hrála semifinále Australian Open a získala titul v Dubaji.

Diváci mají do hlediště vstup zakázán. Areál bude uzavřen a sledovat zápasy bude možné jen prostřednictvím přenosů v televizi.

Prague Open je nový turnaj zařazený do upraveného kalendáře WTA, do něhož zasáhla pandemie nemoci covid-19. Šíření koronaviru si vynutilo na přelomu dubna a května i zrušení původně plánovaného J&T Banka Prague Open.

 

Pavouk hlavní soutěže Prague Open

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Viděl jsem trénovat Polonu i Simonu a Poloha má teda kromě těch všech tetování i ukrutný rány. Skoro chlapecký, naživo mazecsmile
A Simona vypadá v reálu sympatičtější a hezčí než v smile
Reagovat
paddy
S tím chlapcem nejsi daleko
Bývalí partneři - Daniilidou a Krajan

Nápověda pro neznalé: Bi
Reagovat
603262
A jak ses tam dostal, když nepousteji? :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Na tréninkové bylo vidět skrz plotsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Není vybíravá, to je v pořádkusmile
Jinak já psal chlapský rány, ale na takový slova je holt Google krátký... Teda čeština všeobecně není jeho silná stránka.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
smazaný uživatel
Hercog za 6 kurz je povinnost skusit,dokazala zobrat Halep v oboch vzajomnych zapasoch set a narozdiel od nej uz ma aj po pauze odohrane daco.
Reagovat
FulnekUltras
Simonka je valec. smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Fulnek, furt tu mám vedrosmilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
Tak to narvi do ledovca i s kormidelnó. Vod Kanady se už pré cosi plazí. smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
a ještě tady mám něco echt speciálního... smilesmilesmile

https://www.youtube.com/watch?v=Fiz_pGzK2sw
Reagovat
Hector21
tak Simčo, sebrat startovné a šupky dupky pryč

nic proti, ale trochu mi v tom čtvrtfinále překážíš...smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist