Senioři z Dobrušky
Foto: autorka

Senioři z Dobrušky

9. 8. 2020

Výlet Seniorů Dobruška a Doteků naděje

Dnes 6.8.2020 se náš spolek seniorů a Doteků naděje vydal na návštěvu Hobitina na Šedivinách. Vyráželi jsme před druhou hodinou linkovým autobusem. I když byl výlet jen půldenní, sešlo se nás velké množství.

Na Šedivinách jsme vystoupili a vydali se vzhůru za dobrodružstvím. A jestli říkám vzhůru, tak to myslím doslova. K Hobitínu jsme museli vystoupat do prudkého kopce. Obdivuhodné bylo, že lidé o berlích vyšlápli celý dlouhý kopec až k Hobitínu. Tam byly k vidění malé domky, zapuštěné do stráně.
Po prohlídce jsme se vydali na zpáteční cestu. Někteří šli do Kounova pěšky a nás pár pohodlnějších jsme si objednali malý autobus do Kounova, kde jsme se občerstvili a pokračovali dál linkovým autobusem. Do Dobrušky jsme se vrátili po 16 hodině a v dobré náladě z příjemně prožitého odpoledne.
Jsme spolek seniorů a doteků naděje ( což je spolek zdravotně postižených). Na našem spojení se jen dokazuje, že když jsou lidé vstřícní, tak jde všechno. Spolupráce obou skupin funguje velmi dobře a přívítáme i další členy v obou skupinách.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.