InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čimelice si pozvaly divizního soupeře, a ten jim nastavil zrcadlo

ČIMELICE - V předposledním utkání přípravy na novou sezonu krajského přeboru si fotbalisté čimelického Sika pozvali do svého areálu zatím nejtěžšího soupeře. TJ Sokol Lom přijal nabídku postupu do divize za Čížovou, která naopak na účast v této soutěži nereflektovala. Mužstvo z Táborska posiluje a dává dohromady konkurenceschopný divizní kádr. Domácí nastoupili bez několika hráčů základní sestavy, ale ani hosté nebyli kompletní, když nepřijel například stále populární Jan Šimák. Čimeličtí sice nezačali špatně, měli častěji míč na svých kopačkách, ale branku soupeře příliš neohrozili. Hosté se chvíli na hrací ploše rozkoukávali, ale po deseti minutách vstřelili první gól a do přestávky ještě tři další. Rozdíl jedné třídy byl na hřišti až příliš markantní a hlavně čimelická defenziva, v čele s gólmanem Filipem Slavíkem, který ještě několik šancí soupeře zneškodnil, měla často plné ruce i nohy práce. Domácí se také několikrát dostali do gólové šance, ale míč do branky Lomu dopravit nedokázali. Ve druhé půli už hosté přidali jenom jeden gól, ale i výsledek 0:5 o lecčems svědčí a Lom nastavil Siku krátce před zahájením sezony varovné zrcadlo.

SK Siko Čimelice - TJ Sokol Lom 0:5 (0:4)
Branky: Neužil 2, Grobár, Kosobud, Do Trung
Čimelice: Slavík - Rambous, Převrátil, Bednařík, Smetana - Káš, Nekl - Mezera, Hegenbart, Varhan - Nosek. Střídali: Dubský, Froněk, Klimeš, Kuchejda

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Tak to je článek:domácí hráli, potom nehráli a dostávali branky. Mooc děkujeme za zhodnocení utkání, pane Kozmo????????. Je vidět, že jste odborník na slovo vzatý ????????

    Vloženo 10.8.2020 01:33:40

    • Standa 

      Reagovat

       

      Koukám že to je tady nějaká nová móda svádět svoji herní neschopnost na novináře.

      Vloženo 10.8.2020 07:43:27

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace