• Fashion News  • DailyStyle inspo: Žlutá – barva letních ulic

DailyStyle inspo: Žlutá – barva letních ulic

Je prokázáno, že barvy dovedou ovlivnit naši náladu. Do jaké barvy se tedy ráno obléknete, může působit na to, jak se budete cítit po celý den, a to není rozhodně málo. Zajisté v celé škále barev nenaleznete pozitivnější barvu, než právě žlutou. Vypůjčit si barvu, která patří hřejivému slunci, můžete i vy a s naším návodem ji lehce zařadíte do vašeho letního šatníku. Pořiďte si kousek, který vám vykouzlí úsměv na tváři i v počasí, kdy je slunce schované pod mrakem.    

Zářivé doplňky

Pokud se žlutou barvou teprve začínáte, chápeme vaše obavy, že nechcete vypadat jako opeřený kanárek. Začněte klidně pomalu a do svého outfitu občas zařaďte zajímavý doplněk v zářivé žluté. Postupně si na tuto trendy barvu zvyknete a už vám nebude dělat problém obléknout si třeba žluté letní šaty. V barvě citrusů si lze pořídit kabelku, ale třeba i šátek či gumičku do vlasů, i malá změna se počítá.  

Žlutá sukně

Máte za sebou první seznamovací fázi se žlutými doplňky, můžete tedy přejít k dalšímu kroku a není pro to vhodnější období, než právě teplé léto. Krásná nabíraná sukně se sklady totiž nikdy nebude vypadat lépe, jako ta v barvě zralých citrusů. Nosí se lehké saténové sukně i veselé a nabírané tylové sukně a v neposlední řadě již zmiňovaná plisovaná sukně.

Monochromatické outfity

A jsme ve finále, teď už nic nebrání tomu, se trochu odvázat a obléknout se do žlutého outfitu. V tomto případě se držte osvědčeného minimalistického střihu a střídmosti v doplňcích, nechcete přece vypadat jako Dan Nekonečný v době své největší slávy. Inspiraci na outfity v krásné žluté barvě hledejte u zahraničních celebrit, kouzlu pozitivní barvy totiž podlehla nejedna známá osobnost.

Doufáme, že jsme vám ukázali dostatek inspirativních outfitů na to, aby tato hřejivá barva ovlivnila i výběr vašeho letního outfitu. Pozitivních barev v ulicích totiž není nikdy dost.  

Foto: Pinterest