24 hodin: Keifer Sutherland má zájem vrátit se do své nejslavnější role

24 hodin: Keifer Sutherland má zájem vrátit se do své nejslavnější role | Fandíme seriálům
20th Century Fox Television
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nikdo nezná práci v časové presu tak dobře jako agent Jack Bauer. Uvidíme jej ještě v televizi?

Britský herec Kiefer Sutherland se na televizní scéně proslavil především jako tajný agent Jack Bauer v akčním krimi seriálu 24 hodin (v originále jen 24). I když se herec v roli neobjevil od roku 2014, podle svých slov se k ní rád vrátil buď v seriálu nebo celovečerním filmu. Herec tento zájem projevil v rozhovoru pro Forbes, kde uvedl, že si „vždy nechával dveře otevřené pro 24 hodin, kdyby někdo přišel se skvělým nápadem.“

Robert Downey Jr. chystá pro Apple krimi seriál o zpackaném vyšetřování
 

Původní seriál od Foxu se začal vysílat v roce 2001 a stihl vydat celkem osm sérií. Stěžejní myšlenka je právě limit jednoho dne (24 hodin), přičemž každá řada seriálu má celkem 24 epizod, každá epizoda sleduje jednu hodinu. V roce 2005 byl vydán mobilní spin-off, který propagoval 4. řadu původního seriálu, tentokrát s Dylanem Brucem v hlavní roli. V roce 2007 byla vydána krátké pětidílná internetová minisérie nazvaná 24: Day Six – Debrief a o rok později se Sutherland opět vrátil k roli v televizním celovečeráku 24 hodin: Vykoupení. Následovalo pár dalších televizní filmů a seriálů, kde se již Sutherland neobjevil, vysílána byla i indická verze. Jack Bauer se naposledy objevil v limitované sérii nazvané 24 hodin: Dnes neumírej, která je dodnes považována na to nejlepší, co 24 hodin přineslo. V roce 2017 přibyla ještě další limitovaná série s podtitulem Nezastavitelný, tentokrát s Coreym Hawkinsem v roli seržanta Erica Cartera.

Televizní průmysl má očividně o návrat Jacka Bauera zájem, v roce 2018 se mluvilo o možném prequelovém seriálu o mladém Bauerovi, dokonce se měl chystat spin-off s ženskou hlavní hrdinkou. Fox nakonec veškeré přípravy v roce 2019 pozastavil, zájem Kiefera Sutherlanda by ovšem mohl věci dát opět do pohybu.

Zdroj: Forbes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu