I celebrity umí v módě šlápnout vedle

Umíte si představit, že si na večírek oblečete syrové maso? A co třeba takové cyklistické šortky s podprsenkou? Na to, jaké to je být pod palbou módní kritiky, bychom se museli zeptat slavných osobností, jejichž ne(vkus) bývá tématem mnoha novinových titulků!

Mají spoustu peněz i celou tlupu stylistů, přesto se jim stane, že šlápnou pořádně vedle. Ani celebrity holt nejsou při oblékání neomylné! Avšak bohužel pro ně, jejich módní prohřešek ve chvíli, kdy vstoupí na veřejnost, obletí celý svět. Která slavná tvář si uřízla pořádnou ostudu?

Lady Gaga. To bylo maso!

Jako je excentrická zpěvačka obdivována pro svůj pěvecký talent, bývá také kritizována, pokud jde o šatník. Opravdovou korunu tomu Lady Gaga nasadila před pár lety, kdy si na předávání hudebních cen vyrazila v šatech ušitých ze syrového masa. Ke zděšení všech vegetariánů a ochránců přírody si k tomuto modelu oblékla ze stejného „materiálu“ i boty. Umělkyně italského původu následně přiznala, že se jí špatně chodí nejen v nich, ale i v celé masné garderobě, protože je neuvěřitelně těžká.

Madonna střídá sex a modlitby

Královna popu, která záměrně přehlíží rok svého narození, je pověstná nejen svými arogantními manýry, ale i vyzývavým stylem. Je pravdou, že Madonna byla v 80. letech minulého století označována za sexuální symbol, ale ty doby jsou už pryč. Přesto se ani po šedesátce nevzdává vyčuhujících podvazků, hlubokých výstřihů a krátkých sukní. Aby dokázala, že to „umí“ i jinak, před dvěma lety se na červeném koberci zjevila v něčem, co připomínalo rouchu extravagantního mnicha. A s nelichotivými komentáři se roztrhl pytel…

Kim Kardashian potřebuje pozornost

Nikdo nepopírá, že bohatství Kim Kardashian sahá do nebeských výšin. Ovšem za peníze si nejde koupit všechno, a to ani vkus, který podnikatelka s arménskými kořeny tak nějak postrádá. Jednou se hrdě ukáže v igelitovém pytli, pod nímž má jen kalhotky, jež jsou vzhledem k jejím proporcím skutečně velké. Podruhé si zase na večeři vyjde v cyklistických šortkách, které zkombinuje s krajkovou podprsenkou. Největší rozruch je to ale vždycky, když se na gala večeru objeví v šatech, z nichž všemi směry vyčuhuje naleštěný dekolt. Vulgární a lascivní, zní často z úst módních kritiků. Kim je ale nepoučitelná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat