InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jan Koller, David Lafata a Pavel Mráz si v exhibici ve Vodňanech připsali hattrick

Vodňany - Sigiteam 4:10 , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Vodňany - Sigiteam 4:10     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

VODŇANY – Slavné fotbalové osobnosti zavítaly do Vodňan. Místní klub si v rámci 25. ročníku Memoriálu Josefa Macha, od jehož narození současně uplynulo letos 100 let, pozval v neděli 9. srpna odpoledne k exhibičnímu utkání Sigiteam. Ten se v zápase na 2x35 minut utkal s domácím mužstvem, které v letech 1995 – 2000 hrálo divizi. Do hlediště zavítalo 350 diváků, kteří si přišli na své, minimálně co se počtu gólů týče. Viděli jich čtrnáct.

 

Výsledek byl nakonec jednoznačný, Sigiteam porazil domácí exdivizionáře 10:4 (5:3). Za vítěze se hattrickem blýskli Jan Koller, David Lafata a Pavel Mráz, jeden gól vsítil Rudolf Otepka. Za Vodňany skóroval dvakrát Michal Polodna, po jedné brance dali Miroslav Lang a Ondřej Prášil. Po utkání ještě došlo na autogramiádu, o kterou byl velký zájem. Z dalších fotbalových osobností nechyběli Antonín Panenka, Ladislav Vízek, Horst Siegl, Ivan Hašek nebo Vladimír Šmicer.

Více ve středečním vydání Týdeníku Strakonicko.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace