Moje šťastná hvězda

Legrace se nepovedla

Nečekají, až dostanou práci. Rozhodli se vystupovat opět spolu a své první představení uskutečnili přes internet. Oldřich Kaiser (65) a jeho manželka Dáša Vokatá (66) za to ale údajně příliš pozitivních ohlasů nesklidili. Proč?

Nikdo totiž nevěděl, zda si dělají legraci, nebo to myslí vážně. Ti, kdo jejich online vystoupení viděli, se nestačili divit. Kaiser je navíc znám tím, že rád hojně navštěvoval hospody. Proto se podle všeho objevily na internetu i poznámky, zdali náhodou nebyli s manželkou něčím posilněni.

To ale jejich přátelé a známí vyvracejí. Dáša má být totiž abstinentka a Oldřich se taky snaží kvůli ní seknout nadobro s pitím. Tvrdí, že jsou zkrátka veselá kopa a hledají sebemenší příležitost, jak pobavit sebe i věrné fanoušky.

Přece jen se ale našlo něco, co fanoušky rozesmálo. A to, jak Vokatá drží svého chotě zkrátka. Poté, co se před pár měsíci oženil, už netráví tolik času s přáteli, ale raději sedí doma. Jakmile je totiž ve společnosti svých kamarádů, manželka je mu stále v patách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden