Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem

Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Převeliká škoda, že si tihle dva sympaťáci nedali na filmovém plátně po tlamě. Měli jsme se dočkat opravdu drsné snahy o psychické zlomení Batmana.

Colin Farrell v minulých týdnech opakovaně pochválil Matta Reevese za práci na připravované komiksovce The Batman, v níž si charismatický Ir střihne úlohu Oswalda Cobblepota alias Tučňáka. Máme se prý těšit na vzrušující a originální pojetí, které však ctí batmanovské kořeny, ale látku otrocky nerecykluje. Hlavní role gothamského strážce se v Reevesově restartu chopí Robert Pattinson, leč před několika lety mohl obléct netopýří oblek i Farrell. Zhruba v roce 2002 se totiž připravoval projekt Batman v Superman, v němž si měl "Temného rytíře" zahrát právě rodák z Dublinu, přičemž zatápět mu měl Jude Law coby neporazitelný Superman. Materiál měl do filmové podoby převést zručný německý režisér Wolfgang Petersen, jenž měl za sebou pecky jako Ponorka, Nekonečný příběh, S nasazením života, Smrtící epidemie nebo rybářské dobrodružství Dokonalá bouře.

Bohužel, k realizaci projektu nikdy nedošlo. Producent, scenárista a režisér Akiva Goldsman však v rozhovoru pro server Collider alespoň odtajnil několik podrobností. Údajně se mělo jednat o pořádně temný a ponurý snímek. Vše začínalo na pohřbu Alfreda, posléze se měl po uši zamilovaný Bruce Wayne vzdát úlohy Batmana, načež mu měl Joker zavraždit manželku. Navíc se ukázalo, že onen láskyplný vztah byl pouhý konstrukt a manipulace ze strany Jokera, jenž chtěl Bruce psychicky zlomit. Nicméně základní nástřel vzniknul, jenže na papíře se látka tvůrcům nezdála. Neměli pocit, že by po takovém příběhu lidé/studio/režiséři prahli. Vzápětí se Petersen vrhnul na historický opus Trója a Batman v Superman skončil u ledu.

Jak by se vám zamlouval Farrell jako Batman a Law v roli Supermana? Dejte vědět v komentářích.

Zdroj: Collider

Foto: Warner Bros. (ilustrační, ze snímku Fantastická zvířata a kde je najít)

Galerie: 10

Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu Batman v Superman: Dlouho před Snyderem se chystala verze s Farrellem a Lawem | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest