DomůNovinkyZátah porybných a policistů na Berounce: Zadrženy 4 povolenky za noční rybolov!

Zátah porybných a policistů na Berounce: Zadrženy 4 povolenky za noční rybolov!

- Reklama -

Rybáři z Berouna informovali o noční kontrole porybných spolu s policisty na Berounce. Kontrola probíhala v nočních hodinách a zaměřovala se na dodržování denní doby lovu. I přesto, že noční kontroly rybářské stráže v letních měsících jsou již zaběhnutým koloritem, tak i při této kontrole porybní zadrželi povolenky k lovu. A to hned čtyřem rybářům! Pokud rybáři chtějí chytat přes noc, pak mají možnost chytat na desítkách svazových revírů, na kterých platí non-stop výjimka.

„Na začátku srpna byla provedena kontrola lovících rybářskou stráží ČRS MO Beroun v součinnosti s Policií ČR Beroun na revíru Berounka 3 (411 001). Po půlnoci v úseku auto-kemp Beroun směrem k lávce U Eternitky byly zadrženy celkem 4 povolenky za nedodržení denní doby lovu dle rybářského řádu,“ nechal se slyšet Václav Růžička z MO Beroun.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Luxusní křeslo pro rybáře za pár korun! Nosnost 160 kilo!

Čtyřem rybářům tak naprosto zbytečně skončila minimálně letní část sezóny. A to jen proto, že prostě nevytáhli udice po odbití půlnoci. Přitom revírů, na kterých rybáři mohou chytat 24 hodin, jsou po celém Českém rybářském svazu desítky. I proto Václav Růžička nadhodil řečnickou otázku, zdali se „vyplatí“ takto riskovat předčasné ukončení sezóny.

„Kolegové, je takový problém stáhnout udice v danou dobu dle BPVRP a rybářského řádu? Zamyslete se a nebudete mít zbytečné problémy. Poděkování rybářské stráži a Policii České republiky Beroun za skvělou součinnost a super odvedenou práci,“ dodal Václav Růžička.

 

Seznam NON-STOP revírů ČRS

Non-stop rybolov je velmi oblíbenou rybářskou kratochvílí, která se rozšířila na desítky revírů Českého rybářského svazu. Rybáři tak mohou v určitém časovém období rybařit 24 hodin bez zbytečných starostí. Stačí si jen vybrat nějakou lokalitu, kde podobná výjimka platí. Revíry s non-stop výjimkami jsou po celé „mapě“ ČRS.

INFO: Kompletní seznam non-stop revírů pro rok 2020

Redakce InRybar.cz

Ilustrační foto: archiv InRybar.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

5 KOMENTÁŘE

  1. Kurna proč ty pruty nestahnete úplně zbytečně přijdete o povolenky troubove. Proč předčasně ukončovat sezónu jenom blbý hovada. Sebral bych jim i pruty dobytkům

  2. Tak to by měli někdy udělat razii i na Rozkoši na to že je tam zákaz stavení pristresku tak každý 2hý tam má stan nebo pristresek hned u vody a o dodržování času chytání se nedá ani mluvit… Lov klidně na 5 prutů… Prostě nechutnost. Rybářskou stráž jsem tam taky ještě nikdy neviděl a to jsem tam docela často…

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -