bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hossa si musí počkat. Síň slávy odložila ceremoniál přijetí nových členů

11. srpna 2020, 10:19

Václav Jáchim

Slovenský útočník Marián Hossa si musí počkat na uvedení do Síně slávy, s ohledem na pandemii koronaviru byl totiž odložen letošní ceremoniál přijetí nových členů.

Tradiční slavnost každoročně probíhá v listopadu, hostí ji Toronto. Letos ale na uvedení nových členů do Hockey Hall of Fame nedojde. Ceremoniál byl prozatím odložen na neurčito, šestice nových členů včetně Mariána Hossy (na snímku) si musí na životní okamžik počkat.

Akce se měla uskutečnit původně 13. až 16. listopadu 2020, o novém termínu rozhodne výkonný výbor Síně slávy 29. října. „Stále je možné, že nové členy uvedeme v průběhu příští sezony NHL. Ale  pravděpodobnějším scénářem bude odložení na listopad 2001," uvedl pro nhl.com Larry McDonald, prezident Síně slávy.

Jednou z variant by bylo, že by k uvedení nových členů došlo společně s nominovanými za rok 2021, byť  s určitým omezením. Případně by se pro rok 2021 volba nových členů zrušila. Rozhodnutí v tomto ohledu padne koncem října, jisté je, že v letošním roce se ceremoniál neuskuteční.

Kromě zmíněného Mariána Hossy, který byl k uvedení do Síně slávy nominován jako druhý Slovák v historii, měli být v listopadu uvedení do Hockey Hall of Fame také bývalý útočník Jarome Iginla. obránci Kevin Lowe a Doug Wilson, kanadská brankářka Kim St. Pierreová a v kategorii činovníků Ken Holland, bývalý dlouholetý generální manažer Detroitu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.