Tether: Naštvaná žena ze záhrobí hledá své vrahy a únosce své rodiny

Tether: Naštvaná žena ze záhrobí hledá své vrahy a únosce své rodiny | Fandíme seriálům
ABC
Něco jako 96 Hodin v mysteriózním stylu? To si necháme líbit. Seriálu pomáhá na svět Daniel Dae Kim, známý ze Ztracených.

Amazon chystá nový nadpřirozený seriál Tether. Hrdinkou žánrově rozmanitého příběhu je Madelyn Woods, žena, které unesli manžela a syna a zavraždili ji. Teď je z ní duch, upoutaný do domu, ve kterém zemřela. Madelyn se snaží najít způsob, jak z domu uniknout, zachránit své milované a pomstít se.

Seriál pro Amazon vyvíjejí Kevin Hamedani a Travis Betz. Ti na sebe upozornili především scénářem s názvem The Savior, který se umístil na Black Listu – každoročně publikovaném seznamu nejlepším nerealizovaných scénářů. Společně s nimi seriál produkuje také Daniel Dae Kim ze společnosti 3AD, což je primárně herec, známý ze seriálů Ztraceni nebo Hawaii Five-0.

Producentka Tara Bohn ze 3AD potom na adresu Hamedaniho a Betz vzkázala, že využívají žánrové příběhy k tomu, aby otevírali a objasňovali palčivá témata. Dovedou podvracet očekávání a přinášet divákům takové postavy a světy, na které obvykle nejsou zvyklí. Konkrétně v seriálu Tether si hrdinové o sobě myslí, že jsou to dobří, inkluzivní a progresivní lidé, ale přesto padnou za oběť vlastnímu strachu a předsudkům.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu