Tropické teploty, které tento víkend panovaly, přivedly k vodě mimo jiné i celebrity, jak si alespoň povšimla jedna čtenářka Blesku. Lom Homolák, který nabízí skutečně krásnou lokalitu ke smočení, přilákal v parné dny i modelku Andreu Bezděkovou, krásnou Českou Miss pro rok 2016. Společnost jí ale nedělal herec Marek Lambora, hvězda primáckého seriálu Slunečná, s nímž je už nějakou dobu v médiích spojována, ale někdo docela jiný.

Po jejím boku na břeh totiž usedl Mirai Navrátil (28), mladý kytarista a zpěvák s česko-japonskými kořeny, frontman kapely Mirai. „Seděli tam spolu, sami, nebyli mezi lidma a on ji něžně sem tam hladil po zádech…“ popisovala čtenářka Blesku zcela evidentní projevy vzájemné náklonnosti. „Měli s sebou malý – zřejmě hotelový – ručníček. Každopádně jim to spolu velice slušelo,“ dodala.

VIDEO: Misska Andrea Bezděková: Nevěra a rozchod s dalším přítelem! 

Video
Video se připravuje ...

Misska Andrea Bezděková: Nevěra a rozchod s dalším přítelem! Markéta Reinischová

A proč ne? Oba jsou mladí, krásní… a nezadaní. Charismatický Mirai, který má díky svému exotickému původu velice zajímavou tvář, se ostatně netají svou slabostí pro české dívky. „Řekl bych, že četnost krásných holek je v Česku rozhodně vyšší než v Japonsku. No pak jsou tady záležitosti určitých parametrů. Nerad bych do toho moc zabrušoval, ale přijde mi, že Japonky vůbec nemají prsa,“ vtipkoval nedávno pro iDnes. V lednu loňského roku se navíc rozešel se svou snoubenkou Nikolou.

A Andrea zase minulé léto dostala košem od svého partnera Pavla Gillerna (23), modela, jemuž měla být nevěrná s kolegou z modelingové branže. Vztah s Lamborou, přestože jednu dobu postovali na sociální sítě fotografie ze stejných míst, vždycky zuřivě popírala. „Známe se, ale myslím, že v tomhle rybníčku se namátkou zná každý s každým…“ tvrdila poněkud záhadně pro Super.cz. Zda se tedy podobně zná s Miraiem, nebo je mezi nimi něco víc, ukáže až čas.

VIDEO: Frontman kapely Mirai: Při cestě okolo světa dostal přes dr*ku a jedl se šváby!

Video
Video se připravuje ...

Frontman kapely Mirai: Při cestě okolo světa dostal přes dr*ku a jedl se šváby! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií