InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Český pohár horských kol na Zadově se vydařil. Vyhrál Dán Carstensen

ZADOV – O uplynulém víkendu pořádal tým Rouvy Specialized další ze závodů seriálu Český pohár horských kol. Zařazení do mezinárodní kategorie C1 spolu s dlouhou závodní mezerou přispělo k tomu, že se na startu objevili opravdu špičkoví závodníci a podle ohlasu se úroveň rovnala malému světovému poháru. Ve dvou dnech se na startu představilo celkem 800 závodníků z dvaceti zemí. Na start elitní kategorie mužů se postavila skoro stovka závodníků, mezi nimi nechyběli třeba Gerhard Keshbaumer, Ondřej Cink, Simon Andreassen, Sebastian Fini Carstensen a další. Právě pětadvacetiletý dánský cyklista Carstensen nakonec závod ovládl, z našich skončil třetí Cink.

Nejlepšího výsledku z domácího týmu Rouvy Specialized dosáhl Jaromír Skála, který dojel na 31. místě. Ve hvězdně obsazeném závodě žen dojela Tereza Sásková na 26. pozici a vůbec nejlepšího výsledku z týmu dosáhl Jan Sáska v závodě juniorů, kde vybojoval mezi skoro stovkou závodníků krásné čtvrté místo.

Organizace a úroveň závodu na Zadově sklidila velký úspěch a je dobrým základem do budoucna, aby stáj mohla nadále pořádat velké podniky s mezinárodní účastí.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace