Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tropické počasí svádí ke svlékání: Politici odhodili svršky a oblékli plavky

Tropické počasí svádí ke svlékání: Politici odhodili svršky a oblékli plavky
Zdroj: Twitter Jiřího Ovčáčka/Instagram Dominika Feriho
+ Dalších 12 fotografií
léto
Během letních prázdnin si ani politici nenechají ujít opalování u bazénu. Někteří vyrazili do zahraničí za mořem, jiným zase stačí české rybníky. Tropické teploty si užívají naplno a dokazují to i na sociálních sítích. Tam sdílí své zážitky z cest a dokonce i fotky v plavkách.

S kůží na trh šla například bývalá ministryně spravedlnosti Taťána Malá (ANO). Trojnásobná maminka se tak blýskla luxusní postavou v černých dvoudílných plavkách. Letní dovolenou si velmi užívá a pomalu na kůži chytá bronz. Poslankyni to velmi sluší.

Pozadu není ani poslanec Dominik Feri, který vyrazil do prosluněného Portugalska. V pronajaté vile s kamarády relaxoval u bazénu. "Já se snad na starý kolena opálím," zavtipkoval Feri na svých sociálních sítích.

Andrej Babiš míří na Krétu

Petr Gazdík (STAN) se sice postavou v plavkách nepochlubil, zato manželku pyšně na sociálních sítích vystavil. Pár si ale během letošního léta také užíval u vody, a to v luhačovických lázních.

Andrej Babiš (65) se zase se svou ženou Monikou (46) brzy vydá na oblíbenou Krétu. Pláže a průzračného moře na řeckém ostrově si užívali už předešlý rok. Ještě před očekávanou dovolenou se ale letos Monika vydala sama do Chorvatska

Prezident na Vysočině

Ani Miloš Zeman (75) letos svou pravidelnou dovolenou u rybníka na Vysočině nevynechal. Prezidentovu letní pohodu sdílel na Twitteru jeho tiskový mluvčí Jiří Ovčáček. Na fotografiích Zeman pluje na svém proslulém žlutém člunu s úsměvem na tváři.

Na to, jak tráví nejen čeští politici dovolenou, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy