OBRAZEM: Do Loun se navzdory vedru sjela stovka atletů. Konala se tam Velká cena ČEZu
7x foto: Ladislav Bába
Louny

Louny - I přes konkurenci atletického mistrovství ČR v Plzni se v sobotu v Lounech uskutečnil již 23. ročník otevřeného atletického mítinku – Velká cena ČEZ.

Tradičně bezchybná organizace i vzorně udržovaný sportovní areál Základní školy Přemyslovců přilákaly navzdory úmornému vedru téměř stovku atletů od těch nejmenších v přípravce až po ženy a muže, pro něž byly připraveny běžecké disciplíny včetně štafet, vrh koulí, skok do výšky i skok daleký.

Ceny vítězům předávali za pořadatele oddíloví trenéři ASK Elna Počerady spolu s místostarostou Loun Vladimírem A. Honsem.

Zúčastněné oddíly:

USK PROVOD Ústí nad Labem, Atletický klub Sokolov, AK Žatec, ASK ELNA Počerady, ASK Děčín, PSK Olymp Praha, ASK Lovosice, JAC Brno, TJ VTŽ Chomutov, AK Bílina, ASK Lovosice, SC Start Karlovy Vary, AK Most, A.C. Sparta Praha, A.C. TEPO Kladno.

Nejhodnotnější výkony zaběhl Tomáš Majer z USK PROVOD Ústí nad Labem:

  • 100 m muži – 11.42
  • 300 m muži – 36.83

Mezi atlety se lounské naděje rozhodně neztratily:

1208tabulka

foto

1208cez1

1208cez2

1208cez3

1208cez4

1208cez5

1208cez6

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru