Hlavní obsah

Modelky a sportovci: Proč je to k sobě tak táhne?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Modelka si našla fotbalistu. Miss opustila svého chlapce a randí se známým hokejistou. Krásné mladé dámy a urostlé vysportované pány to k sobě přitahuje. Jaký je důvod?

Článek

Proč v sobě modelky a sportovci nachází takové zalíbení, co mají společného? Jejich pracovním nástrojem je tělo a musí se udržovat ve formě. Modelingu nebo sportu na profesionální úrovni se začali věnovat v mládí, kvůli kariéře neměli klasické dospívání, ale brzy se osamostatnili. Spojuje je jistá exkluzivita, ony jsou krásnější než jiné ženy, oni jsou úspěšní a od mladého věku vydělávají velké peníze.

Známých párů, kdy to funguje modelce a sportovci, se najde u nás i ve světě spoustu. My jsme jich vybrali sedm.

Radka a Tomáš Rosičtí

Bývalý fotbalový záložník platil za jeden z největších talentů všech dob a s druhou vicemiss roku 2002 se poznal na společném focení. Z Radky Kocurové (39) se stala televizní moderátorka počasí, a když odešel Tomáš Rosický (39) hrát za londýnský Arsenal, nakonec se za ním odstěhovala. Mají spolu syna Tomáše (7) a v roce 2014 se tajně vzali. Dnes je „Rosa“ sportovním ředitelem AC Sparta a jeho žena se vrátila k moderování a věnuje se i pečení dobrot.

Foto: Profimedia.cz

Jejich vztah není poznamenán skandály a oni dva vypadají, že ani nestárnouFoto: Profimedia.cz

Jitka Nováčková a Tim Sparv

V roce 2011 vyhrála Miss, je oblíbenou moderátorkou a populární influencerkou. Na svém YouTube kanále inspiruje Jitka Nováčková (28) i ke zdravému životnímu stylu. Jejím partnerem je finský fotbalista Tim Sparv (33), který před měsícem získal s dánským týmem FC Midtjylland titul Mistr dánské ligy. Dlouho měli vztah na dálku, ale v posledních měsících spolu žijí v Dánsku a nemůžou si rodinný život vynachválit.

Foto: Profimedia.cz

Střípky ze soužití s cizincem dává modelka i na své sociální sítě a velmi tím své sledující bavíFoto: Profimedia.cz

Brooklyn Decker a Andy Roddick

Platil za drsnou hvězdu na tenisovém kurtu, byl světovou jedničkou s tvrdým podáním a uměl se pěkně rozčílit. Ve třiceti letech se Andy Roddick (37) rozhodl ukončit profesionální kariéru a během loučení byla v hledišti dojatá i jeho žena, se kterou má dvě děti. Modelka a herečka Brooklyn Decker (33) se objevila na titulce Sports Illustrated a hraje v seriálu Grace a Frankie (od roku 2015).

Foto: Profimedia.cz

Manželka si z tenisty prý utahovala, že sice byl světová jednička, ale titulky časopisů patřily jíFoto: Profimedia.cz

Lucie Hadašová a Jaroslav Bednář

Hokejista míval pověst lovce celebrit. Po rozchodu s první manželkou žil se zpěvačkou Darou Rolins (47), ale na svatbu nedošlo. Poté začal Jaroslav Bednář (43) chodit s další slavnou blondýnkou, zpěvačkou Helenou Zeťovou (39). Ta sice miluje Řecko, ale doma měli spíš Itálii. Nakonec se oženil s blonďatou Miss 2007, Lucií Hadašovou (34), mají spolu dvě dcery a jejich vztah žádné skandály neprovází.

Foto: Profimedia.cz

Modelka by se prý nebránila čtvrtému dítěti – do rodiny totiž počítá i dceru manžela z prvního manželstvíFoto: Profimedia.cz

Petra Eliáš Voláková a Patrik Eliáš

Hokejista se kdysi svěřil, že mu televizní rosnička přijde atraktivní a Amor to nevzal na lehkou váhu. Vzali se tajně na Maledivách v roce 2007, Petra Voláková (42) se vzdala své kariéry v televizi a vytvářela Patriku Eliášovi (44) zázemí v Americe. Tady přišly na svět i jejich dvě dcery. Když hokejista ukončil v roce 2017 profesionální kariéru, celá rodina se vrátila do Česka.

Foto: Profimedia.cz

I po letech vypadají jak z titulní strany časopisu Láska a styl, kdyby existovalFoto: Profimedia.cz

Hana Chymčáková a Jiří Hudler

Než se bývalý hokejista NHL usadil po boku krásné brunetky, plnil stránky bulváru. Jiří Hudler (36) chodil s Agátou Prachařovou (35), kterou posléze vyměnil za Simonu Krainovou (47), ale provalilo se, že navštěvoval dívky pochybné pověsti. Ženou jeho srdce se nakonec stala bývalá modelka, nejlepší kamarádka a manažerka Prachařové, Hana Chymčáková (39). Mají spolu tři děti a v roce 2016 si řekli ano.

Foto: CNC_Hykl Kundrát Pátek Machan / CNC , Profimedia.cz

Předchozí hokejistovy vztahy byly soustem pro bulvár, nyní si hlídá své soukromí víceFoto: CNC_Hykl Kundrát Pátek Machan / CNC , Profimedia.cz

Hannah Davis a Derek Jeter

Profesionální americký baseballista Derek Jeter (46) měl pověst playboye, nebyl však příliš vybíravý: chodil s modelkami. Mezi jeho partnerky patřila glamour modelka Vida Guerra (46) nebo Bridget Hall (42). V roce 2016 se oženil s kráskou z titulní strany magazínu Sports Illustrated Hannah Davis (30) a dnes mají spolu dvě děti.

Foto: Profimedia.cz

Seznámili se přes společné přátele v roce 2012 a modelka v té době nevěděla, kdo Derek Jeter jeFoto: Profimedia.cz

Modelky a sportovce spojuje i cit pro módu! Znáte další stylové páry?

Reklama

Související témata:
Radka Kocurová
Radka Rosická
Tomáš Rosický
Patrik Eliáš
Hana Chymčáková
Lucie Hadašová
Jaroslav Bednář

Načítám