Katy Perry a Orlando Bloom budou dceru zřejmě vychovávat v Austrálii

12.08.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Katy Perry se zřejmě přestěhuje do Austrálie. Tam hodlá se snoubencem Orlandem Bloomem vychovávat dcerku, která se jim v příštích dnech má narodit. Britský herec přitom bude v Austrálii blíž svému devítiletému synovi Flynnovi, kterého má s australskou modelkou Mirandou Kerrovou.

„Miluju to tam a pohybuju se tam v dokonalém tempu. Chceme přivést dítě do velmi výjimečného a neobvyklého světa, takže kdo ví? Myslím, že každý uvažuje nad možnostmi a nápady, rozhodně bych nevylučoval Austrálii jako místo pro život. Je to na horních místech mého žebříčku oblíbených míst, určitě. Vždycky jsem měl blízko k Austrálii a Australanům, s jednou jsem byl ženatý. Strávil jsem tam spoustu času a byl to velký kus mého života,“ přiznal Orlando deníku The Express, jemuž naznačil možný přesun z Los Angeles k protinožcům.

Bloom před pár dny přišel o svého milovaného pejska Mightyho, který se zaběhl a zemřel.

„Mighty už je na druhém břehu. Po sedmi dnech pátrání od úsvitu do západu slunce a dlouho do nočních hodin, jsme dnes, sedmý den, což je číslo dokončení, našli jeho obojek… Plakal jsem tento týden víc, než jsem si myslel, že je možné, což bylo velkou katarzí a léčivé… Nenechal jsem kámen na kameni, prolezl každou díru, všechny ulice, pátral ve všech zahradách a dvorech a v korytě řeky. Měl jsem dva různé stopařské psy, kteří pracovali na maximum taky. Cítím se tak vděčný, že jsem se od malého Mightyho dozvěděl, že je láska věčná a skutečně znamená oddanost,“ napsal Orlando na Instagramu, kde také ukázal nové tetování na levém prsu, kde si nechal zvěčnit srdce a Mightyho jméno.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat