Můj čas na kafíčko

Udrží si krásná Lucie svého ohnivého milence? Osudová volba!

Můj čas na kafíčko

Chce se ještě luxusní blondýnka z obrazovky Novy pokusit se svým mladým partnerem o vytoužené třetí dítě? A nechystá se ji Nova nahradit?

I po neuvěřitelných 22 letech je Lucie Borhyová (42) stále hlavní tváří Novy, což je v branži, kde se lidé střídají jako svatí na orloji, unikát. Televizi je věrnější než svým životním partnerům – ale teď se čas opravdu nachyluje. Co na to její nynější partner Michal Smečka (32)?

Představuje pro Novu pilíř sledovanosti, samozřejmě s kolegou Reyem Korantengem (45), přesto se může v horizontu měsíců stát, že Lucie Borhyová (42) z obrazovky zmizí. Svým způsobem je na vrcholu, a co nevidět se bude muset rozhodnout, co dál.

Ve vztahu k příteli, právníkovi Michalu Smečkovi (32), už několikrát zdůraznila, že o svatbě neuvažuje a bílé šaty s vlečkou ji neuvádějí do extáze. V životě už byla třikrát oficiálně zasnoubená, a protože to nikdy nevyšlo, je pro ni instituce formálního manželství spíš strašákem, přízrakem konce.

Naproti tomu musí dát příteli něco, čím si ho udrží, co ho naplní pocitem závazku – a tím je dítě, i když to bude třetí potomek se třetím tatínkem. A je na ní vidět, že by se na něj těšila i ona.

„ Ano! Ale neplánuji to, nechám se překvapit, co mi ještě osud pěkného nachystá. Co se má stát, to se stane, takže uvidíme,“ vyjádřila se už dříve. Se Smečkou, právníkem původem z Brna, žije už tři roky, vytáhla ho do společnosti a za tu dobu se mohla ujistit, že je na něho spolehnutí.

Brání tedy jejímu třetímu těhotenství něco? Lucie určitě zvažuje, jak se třetí dítě projeví také na vztahu k jejímu

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden