Toto léto do Realu nikdo nepřestoupí. Důvod?

Toto léto do Realu nikdo nepřestoupí. Důvod?

V tomto letním přestupovém období Real Madrid nepřivedl a ani nepřivede žádnou posilu, pokud tedy nepočítáme navrátilce z hostování. S touto informací přišel deník Marca, který odkazuje na svůj zdroj v klubu, podle něhož to generální ředitel klubu Jose Angel Sanchez oznámil v kabině hráčům po vyřazení Bílého baletu Manchesterem City z Ligy mistrů.

Reálných důvodů může být hned několik. Real bezpochyby přišel o spoustu peněz kvůli koronakrizi a Zidane má možná po výhře ve španělské La Lize pocit, že kádr Realu je dostatečný. Z hostování se přitom také vrátila zajímavá jména. Navrátilec z Dortmundu Hakimi sice obratem přestoupil do Interu Milán, v klubu by však měli zůstat například Ödegaard, Ceballos a Lunin.

První jmenovaný byl v minulosti považován za jeden z největších talentů evropského fotbalu. Norský záložník už od šestnácti válel v tamní lize v dresu Stromsgodsetu a do Realu přestoupil v roce 2015. V loňské sezóně hostoval ve španělském Realu Sociedad, kde se okamžitě propracoval do základní sestavy a patřil mezi nejlepší hráče týmu.

Ceballos zase hostoval v londýnském Arsenalu a i tam si jeho služby pochvalovali. Po sezóně se však kluby nedohodly na odstupném a z důvodu absence opce tak Ceballos zamířil zpátky do hlavního města Španělska.