Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Lucie Borhyová a Rey Koranteng slaví 21 let: Jediný muž, který po jejím boku vydržel roky

Lucie Borhyová a Rey Koranteng slaví 21 let: Jediný muž, který po jejím boku vydržel roky
Zdroj: archiv
+ Dalších 9 fotografií
Výročí
Nejznámější moderátorské duo v Česku tvoří věčně krásná Lucie Borhyová (42) a Rey Koranteng (46). Dvojice letos v létě oslavila už 21. výročí, kdy usedají do moderátorských křesel bok po boku. Připomeňte si s námi, jak šel s Lucií a Reyem čas.

Poprvé vedle sebe usedli 5. srpna roku 1999 při moderování Televizních novin na televizi Nova. Lucie Borhyová a Rey Koranteng letos oslavují už 21 společných let. Lucie s Reyem jsou v Česku považováni za nejznámější moderátorské duo.

Češi je na obrazovkách vídají už dlouhé roky. Při příležitosti jejich výročí se Lucie na sociální síti pochlubila nejkrásnějšími momenty z jejich kariéry, na které se můžete podívat ve fotogalerii.

Lucie Borhyová

Na Nově Borhyová začínala jako pomocná redaktorka ve zpravodajství. Od roku 1999 pak začala moderovat Televizní noviny, tehdy jí bylo pouhých 21 let. Nyní patří mezi nejznámější tváře televize Nova.

O tom, že je Lucie neskutečně krásná, není pochyb. Ačkoli je prvotřídní kočka, nad jejíž krásou se rozplývá téměř každý, ve svém životě neměla štěstí na muže. Silné charizma a okouzlující vzhled jí bohužel nezaručily lásku. Každý její vztah ztroskotal a jediný muž, který se po jejím boku objevuje pěknou řádku let, je právě kolega Rey Koranteng.

Rey Koranteng

Oblíbený moderátor Rey Koranteng začínal jako rosnička. Na televizi Nova působí od roku 1994, přičemž v té době moderoval počasí. Poprvé vysílal 7. 2. 1994 a jeho relace Počasí byla velmi oblíbená. Koranteng se k této práci dostal úplnou náhodou a ani o ni neusiloval. Pracoval totiž v Meteopressu, kde si ho všiml tehdejší šéfredaktor Novy. Slovo dalo slovo a z Reye se stala rosnička.

Oblíbený moderátor tehdy od nabídky práce v televizi vůbec nic neočekával, byl zkrátka rád, že dostal takovou příležitost. Nemohl tušit, že se během pár let vypracuje z rosničky na nejznámějšího moderátora zpráv vůbec.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy