Plácnul se přes kapsu. Julián ze SuperStar ukázal, jakým šperkem ohromil svou partnerku

Julián se svou partnerkou Bárou.
Julián se svou partnerkou Bárou.
Foto: Archiv Juliána Záhorovského
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 13. 8. 2020

Už to vypadalo, že zůstane sám jako kůl v plotě. Teď pětatřicetiletý finalista SuperStar Julián Záhorovský zažívá opravdové životní štěstí. V úvodu roku se silně zamiloval a potkal osudovou ženu Báru. Změnil kvůli lásce celý svůj život. Teď se pro ŽivotvČesku.cz pochlubil, jakým šperkem obdaroval svou půvabnou partnerku.

O tom, že Julián opravdu našel ženu svého života vypovídá skutečnost, že před pár měsíci dal v zaměstnání výpověď a z Pardubic, kde žil, se přestěhoval nedaleko Praze. "Vztah na dálku by nám nevydržel, proto jsme se domluvili, že budeme bydlet spolu,“ řekl Julián pro Život v Česku.cz.

Nedávno Bára, na kterou čekal celý svůj dosavadní život, slavila 31. narozeniny a od svého vysněného partnera dostala velmi krásný šperk. "Žena a šperk patří k sobě. Tak jsem Báře koupil náušnice. Z jejího výrazu se dala vyčíst radost a když má radost moje partnerka, tak jsem šťastný muž," řekl pro ŽivotvČesku.cz zpěvák, který se krásný šperk ukázal a najdete ho v galerii. O ceně mluvit odmítl. Ale vzhledem k tomu, že jsou z dílny velmi luxusní značky, jejich cena se pohybuje v řádu desítek tisíc korun.

S partnerkou Julián byl nedávno i na první společné dovolené v Chorvatsku. A svůj vztah upevnili natolik, že mluví i o svatbě. "Věk na to mám... Bavíme se o tom," dodal Julián, který je rád i za kamarádský vztah s dcerou Báry, tu má z předchozího vztahu.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.