InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lom bojoval proti mladíkům Táborska i proti testovaným v áčku

Před premiérovou divizní sezonou Lomu posílil jeho řady obránce Jiří Smetana (vlevo). Na snímku v souboji se střelcem vítězné branky rezervy Táborska Matyášem Ottem. , Autor: Josef Janda

Před premiérovou divizní sezonou Lomu posílil jeho řady obránce Jiří Smetana (vlevo). Na snímku v souboji se střelcem vítězné branky rezervy Táborska Matyášem Ottem.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Středeční odpoledne si fotbalisté Lomu a rezervy Táborska zpříjemnili atraktivním utkáním. Svépomoc bude domovem Lomu také v nové divizní sezoně a před startem sezony si ji svěřenci trenéra Marka Císaře vyzkoušeli naposledy. Souboj s Táborskem dlouho šance nenabízel, až sražená střela Filipa Vysušila skončila v Cízlerově brance. Po změně stran hosté tým z poloviny vyměnili, což se projevilo. Na lavičce Lomu seděl totiž jen Rabiňák a domácí postupně ztráceli iniciativu. Táborsko během jedenácti minut zásluhou Ichy a Otta otočilo a radovalo se z vítězství 2:1.

 

Za rezervu nastoupili i uchazeči o dres druholigového áčka, kteří tvořili v podstatě polovinu týmu. Utkání přihlížel i trenér áčka Miloslav Brožek a na výzvědy přijeli také zástupci soběslavského Spartaku, se kterým se utká áčko Táborska v pátek od 18 hodin v zápase MOL Cupu.

TJ Sokol Lom – FC MAS Táborsko B 1:2 (1:0), branky: 37. Vysušil – 65. Icha, 76. Ott.

Lom: Novák – Smetana, Kosobud, J. Chotovinský, K. Chotovinský, Do Trung, Trantýr, Grobár, Bosnyak, Neužil, Vysušil. Náhradník: M. Rabiňák.

Táborsko B: Cízler – Axel, Matěj Brabec, Mácha, Mikuláštík, Ott, Matyáš Brabec, Diarra, Omiros, Houžvička, Římanek. Náhradníci: Icha, Toutou, Kolář, Gil, Kabeš, Švejda.

V příštím vydání Týdeníku Táborsko si přečtete další podrobnosti. Za Lom opět nenastoupil Jan Šimák a trenér Lomu Marek Císař dostal otázku, zda bude na novou sezonu tento legendární hráč připravený. Kouč dále zhodnotil celý zápas a zamyslel se nad příčinami porážky.

Nový trenér Táborska B Miroslav Jelen hrával ještě nedávno za Lom a zmíní, co pro něj tento zápas znamenal. Co podle něj o utkání rozhodlo? A jaké má ambice s týmem v nové sezoně krajského přeboru?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace