QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Soustředění v Rakousku! Testy na covid-19 a prodloužení smluv!

13.08.2020 16:53

Viktoriáni se na nadcházející sezonu připravují v nádherném prostředí v rakouském Walchsee. I tady ale podstoupili testy na covid-19. Navíc přímo v Rakousku došlo i na prodloužení 4 smluv!

rakousko

"Vzhledem k aktuální situaci podstoupil tým Viktorie Plzeň dodatečné testování na Covid-19 i během soustředění v Rakousku. Všechny testy byly negativní. Celkem se jednalo již o třetí test od startu přípravy. Další je v plánu před prvním zápasem," informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Viktoria Plzeň zamířila na devítidenní soustředění v Rakousku ve středu 5. srpna. A po několika letech jsou na novém místě – ve Walchsee. Tam se připravuje kádr trenéra Adriana Guľy, celkem jde o tři brankáře a 24 hráčů do pole. 14. srpna čeká hráče od 16:00 souboj se St. Pöltenem. Hned po zápase se tým vrátí domů do Plzně.

V Rakousku došlo i na prodloužení smluv. "Skvělá zpráva, viktoriáni! Přímo na soustředění v Rakousku došlo k prodloužení smluv u čtyř hráčů. Aleš Hruška prodloužil do roku 2022, Luděk Pernica, Aleš Čermák a Dominik Sváček do roku 2023," pochlubila se Viktorka na klubovém twitterovém účtu.

„Všichni čtyři hráči svými výkony i přístupem dokázali, že jsou pro náš klub přínosem. I proto jsem rád, že jsme se domluvili na jejich dalším pokračování ve Viktorii Plzeň,“ okomentoval prodloužení kontraktů Adolf Šádek, generální manažer FC Viktoria Plzeň.

Aleš Hruška je v Plzni tři sezony od svého příchodu z Příbrami. Za Viktorku odchytal 88 utkání, z toho 20 v evropských pohárech. Smlouvu prodlužuje do roku 2022.

Dominik Sváček působí v týmu po příchodu z Klatov již od mládežnických let. V akci za A tým se objevil jednou v sezoně 2016/2017. Smlouvu prodlužuje do roku 2023.

Luděk Pernica se stal hráčem Viktorie Plzeň v lednu 2018, půlrok však ještě strávil na hostování v Jablonci. Za Plzeň nastoupil do více než 50 soutěžních zápasů. Smlouvu prodlužuje do roku 2023.

Aleš Čermák začíná v Plzni svou čtvrtou sezonu.  Za Viktorku má odehráno 81 soutěžních zápasů. Prodlužuje kontrakt do roku 2023.

foto: FC Viktoria

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24