zvláštní poděkování
Quantcom.cz

Sofian Medjmedj vydává singl VMBR

Sofian Medjmedj (Foto:Daniel Holan)

autor: archiv   

zvětšit obrázek

Mladý zpěvák Sofian Medjmedj vypouští letně laděnou novinku s názvem VMBR (Věř mi budeš ráda), na níž autorsky spolupracoval s rapperem Reginaldem. Melodickou píseň s úderným beatem doprovází tzv. city lights videoklip , který vznikl v režii Patrika Soldána.
Díky chytlavé melodii, pozitivnímu vibu a moderní produkci v podání vyhledávaného producenta Lukáše Chromka, má ambici stát se letošním summer hitem. „Ze všech písniček, který mám jsem se v téhle našel úplně nejvíc. Co se týče stylu, zpěvu, beatu,... . Díky tomuhle tracku vím, jakým směrem se chci vydat a jaký fresh (pop) sound chci do ČR přinést,“ popisuje píseň Sofian.

Stylově pojatý videoklip zachycuje zážitky mladého páru v žáru letní noci. Režisér vsadil na neonové barvy, které jsou trendy a videu dodávají kouzlo i milostnou atmosféru. Náladou se celkově propojuje se samotným singlem.
Spolupráce Sofiana a Reginalda vznikla již dříve, kdy se Sofian objevil ve featu úspěšné skladby Easy Easy, která má přes 1,5 zhlédnutí na YouTube a milion přehrání na streamovacích službách. Reginald k novince VMBR uvedl: „Na songu mě nejvíc baví jeho retro vibe ve spojení s moderními zvuky, což i poslední dobou hodně definuje sound světových hitů. Mám radost, že se nám podařilo VMBR dotáhnout tam, kde je a věřím, že bude fanoušky bavit.” Oba společně vystupují také na právě probíhajícím turné skupiny PSH s názvem Pobřežní hlídka tour 2020.

10.8.2020 17:08:02 Redakce | rubrika - Novinky...

Časopis 17 - rubriky

Archiv čísel

reklama

Bastard (Městské divadlo Brno)

Články v rubrice - Novinky...

Luboš Pospíšil má nový singl

Luboš Pospíšil

Po úspěšném albovém projektu Poesis Beat (2021) a loňských oslavách 40 let od prvního vydání dnes již legendár ...celý článek



Časopis 17 - sekce

DIVADLO

Nová výzva Kašpar.Dramatik

Martin Hofmann (Cyrano)

Spolek Kašpar je soubor, který je již více jak třicet let etablovaný na české divadelní scéně. Aktuálně hraje celý článek

další články...

LITERATURA/UMĚNÍ

Oceněné drama Píseň jmen

Píseň jmen

Píseň jmen
Tim Roth a Clive Owen jako přátelé, do jejichž dětství vstoupila druhá světová válka. Oceněné ka celý článek

další články...