Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Patřila k nejžhavějším ženám světa, dnes je z ní přísná máma: Kráska Mila Kunis slaví 37 let

Patřila k nejžhavějším ženám světa, dnes je z ní přísná máma: Kráska Mila Kunis slaví 37 let
Zdroj: Facebook
+ Dalších 10 fotografií
narozeniny
Ukrajinská krasavice Mila Kunis (37) byla v minulosti několikrát zařazena mezi nejvíce sexy ženy světa. Jejímu roztomilému šarmu podlehli hned dva známí muži. S hvězdou filmu Sám doma Macaulayem Culkinem tvořila pár dlouhých sedm let. Jejím druhým osudovým mužem se stal dnes již manžel Ashton Kutcher (42). Z uznávaných amerických herců, kteří se zpočátku moc nemuseli, jsou dnes zodpovědní rodiče, kteří své ratolesti rozhodně nerozmazlují.

Krásná brunetka židovského původu Mila Kunis se narodila před sedmatřiceti lety ve městě Černovice v bývalém Sovětském svazu. V jejích osmi letech se rodiče rozhodli, že se z území dnešní Ukrajiny přestěhují do Ameriky za lepším životem.

Těžké začátky vystřídal úspěch

Začátky v USA byly pro Milu velmi těžké. Neuměla ani slovo anglicky a kvůli neporozumění okolí mnoho nocí proplakala. Složitý začátek v Los Angeles se ale začal měnit k lepšímu, když začala v devíti letech navštěvovat kurzy herectví v Beverly Hills Studio. Okatá a pro Američany exotická Mila začala získávat role v dětských programech a reklamách na dětské zboží. Jednou z prvních reklam byla pro Milu ta na panenku Barbie. Později se také stala dívčí modelkou značky Guess.

Hvězda amerických komedií

V druhé polovině devadesátých let si Mila zahrála v několika méně úspěšných filmech nebo sitcomu Zlatá sedmdesátá. Po roce 2000 však začaly chodit zajímavější nabídky. Zahrála si v hororu Americké psycho 2 nebo v thrilleru Výchovný tábor. Do povědomí větší části diváků se dostala až s mysteriózním thrillerem Černá labuť, za který byla nominována na Zlatý glóbus. Následovaly známější komedie Kamarád taky rád či Méďa. Hlavní roli ztvárnila také v komedii Matky na tahu i v jejím pokračování.

Přísní rodiče

Se svou první láskou Macaulayem Culkinem prožila sedm let. S pozdějším manželem Ashtonem Kutcherem se znala už od svých patnácti, kdy spolu hráli v sitcomu Zlatá sedmdesátá. I přesto, že se zpočátku neměli moc v lásce, v roce 2012 spolu začali oficiálně chodit. Ashton byl tehdy ještě ženatý s Demi Moore, se kterou žil osm let. Podle Demi ji herec několikrát podvedl a nutil do neobvyklých sexuálních praktik. Začít si s chronickým sukničkářem pro Milu tehdy znamenalo určitý risk. Jak se ale brzy ukázalo, vedle Mily Ashtona chuť na jiné ženy záhy přešla.

Zamilovaný pár se v roce 2015 vzal a dnes vychovává dvě děti - šestiletou holčičku Wyatt Isabelle a čtyřletého Dimitriho. Jak se nechali oba dva před nedávnem slyšet, své děti drží zkrátka. Ashton dokonce prohlásil, že nemá v úmyslu zanechat svým dětem jakékoliv své jmění. Manželé chtějí velkou část svých peněz věnovat charitě. Život na vysoké noze si tak budou muset jejich ratolesti vybudovat samy.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy