Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Rudý Kmenta: Dospělý chlap závidí Babišové boty a podsouvá jejich cenu. Pak přišla sprcha!

    Jaroslav Kmenta se svým rádoby vtipným příspěvkem moc úspěchů nesklidil. | foto: Autor: Koláž Expres

    Jaroslav Kmenta patří mezi naše nejznámější investigativní novináře, má na svědomí také několik knih. Jakkoliv je jeho psací talent nepopiratelný, jeho poslední „pokus“ na sociálních sítích se proměnil v jednu velkou trapnost. Snahu zesměšnit manželku Andreje Babiše kvůli cenovce luxusních bot prakticky nikdo nepochopil. Jaroslav Kmenta tak na Twitteru pokračuje ve své přeměně ve zkušeného kádrováka.

    „Model lodiček, které obula Monika Babišová při setkání se Susan Pompeovou. Ceny začínají na 15 500 Kč. To by měla chudina u počítačů vědět,“ napsal Kmenta na Twitter, kde sdílel tuto informaci od serveru Novinky.cz.

    Pokud by někdo přemýšlel, co tím chtěl autor říci, měl by zřejmě smůlu, protože Kmenta dokázal, že vůbec netuší, co chtěl lidem vzkázat.

    „Chtěla bych vás uklidnit, že byť nejsem manželkou miliardáře, kterého nevolím, podobnými kousky se rozmazluji také a vůbec mi to není ani trochu žinantní. V čem byste čekal, že bude chodit? V lodičkách z Globusu?“ napsala Kmentovi jedna z diskutujících.

    Vlnu nesouhlasných komentářů novinář evidentně těžce nesl, a když už se pustil do debaty, zněl pořádně podrážděně.

    „Noste si, co chcete. Ale kdybyste byla politik, vyžadoval bych od vás upřímnost. Tedy abyste neprznila seniory kecy, jak na ně myslíte a přidáte jim 500 Kč, a přitom si na sociálně smýšlejícího politika jen hrajete. Populismus, nic jiného,“ chrlil ze sebe rozezleně Kmenta, který byl pohoršen drahými lodičkami premiérovy manželky natolik, že zřejmě zapomněl, že Monika Babišová není politička.

    O něco později už si Jaroslav Kmenta opět nasadil masku žoviálního vtipálka, který je hrozně moc nad věcí a kdo ho nechápe, je jen internetový troll. Sebereflexe žádná.

    Jaroslav Kmenta se svým rádoby vtipným příspěvkem moc úspěchů nesklidil.
    Jaroslav Kmenta se svým rádoby vtipným příspěvkem moc úspěchů nesklidil.

    V jednu chvíli byla cenovka zmíněných lodiček ukázkou populismu, o chvíli později už to bylo podle Kmenty „jedno“ a stát by mohly klidně 100 tisíc.

    Zábavné je, že novinář si pro svůj hejt vybral informaci z článku, který se jmenuje: Monika Babišová opět zastínila svůj politický protějšek, tentokrát Susan Pompeovou.

    U.S. Secretary of State Mike Pompeo, left, his wife Susan Pompeo, right, the...

    Podle Kmenty by si na setkání s americkým ministrem zahraničí měla vzít „vhodnější“ obuv. Škoda že jako správná módní policie nedává žádný tip na takovou správnou obuv podle jeho gusta.

    Snaha kopnout si za každou cenu se nelíbila ani Danielu Vávrovi, který na novináři nenechal nit suchou.

    Kvůli názorům úspěšného vývojáře Daniela Vávry se na Facebooku strhla hádka.

    „Já vám nevím proč, ale bez ohledu na to, o kom to je, mi tenhle tweet přijde jako projev takové zoufalé ubohosti, až je mi za něj stydno. Aneb když o někom píšete, že je estébák, a pak jak největší bolševik z Rudého práva chcete lustrovat a štvát proti jeho ženě lidi za to, jaký má boty,“ míní Vávra.

    Z Kmentovy strany to není poprvé, co si vyzkoušel hru na zkušeného „agenta“. Před časem se pochlubil, že v kavárně Slavia „blejsknul“ u stolu Hanu Lipovskou a režiséra Jiřího Svobodu, někdejšího předsedu KSČM. A podržte se, také příznivce Andreje Babiše!

    Na co se můžeme těšit příště?

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:03 sobota 12. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      239
    • Super
      65
    • Haha
      37
    • Sladký
      32
    • Cože
      27
    • Tvl
      23