Zde může být vaše reklama.

Poslední zápas přípravy Sigma hraje generálku, doma proti Prostějovu

Sigma hraje generálku, doma proti Prostějovu

foto: Petr Pelíšek

14. 08. 2020 - 13:00

Poslední přípravný zápas na novou sezonu FORTUNA:LIGY čeká tým SK Sigma Olomouc doma v sobotu vpodvečer. Na Andrově stadionu čeká Modrou lavinu proti druholigovému 1. SK Prostějov, derby bude začínat v 17.00.

Sigma by potřebovala generálku zvládnout co nejlépe, aby se dobře naladila na ligový start. V přípravě zatím dokázala zvítězit jenom jednou, bylo to hned v prvním utkání proti třetiligovým Rosicím. Naposledy minulou sobotu Hanáci remizovali v Lázních Bohdaneč s Pardubicemi 1:1.

Tým trenéra Radoslav Látala zase nebude kompletní, mimo hru je pro zranění stoper Jan Štěrba, po zranění další stoper Vít Beneš. Proti Pardubicím před týdnem nehrál ani stoper Roman Hubník. Tedy až podle aktuálního zdravotního stavu, protože chybělo i několik dalších hráčů, se uvidí, jestli půjde o skutečnou generálku základní sestavy, nebo pouze poslední přípravný zápas.

V prostějovském dresu se na Andrově stadionu představí pětice odchovanců SK Sigma – hráči 1. SK jsou stoper Roman Bala a obránce Michal Stříž, hostovat by tam na podzim měli záložníci Jiří Spáčil, Štěpán Langer a Jakub Matoušek.

Otevřena bude pouze hlavní tribuna, vstupné je 50 korun, držitelé permanentek to mají zdarma.

Utkání SK Sigma Olomouc versus 1. SK Prostějov se hraje v sobotu 15. srpna od 17.00.

Další články