InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Všichni okresní fotbaloví zástupci v krajském přeboru a I. A třídě generálku odehrají

Ilustrační foto , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Ilustrační foto     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICKO – Generálku odehrají! Fotbalové týmy Blatné a Oseku, u nichž byl minulý týden potvrzen výskyt koronaviru, plánované zápasy na sobotu 15. srpna odehrají. V Blatné kromě jednoho hráče nebyl nikdo další s pozitivním testem, stejně tak tomu bylo v Oseku. Zde přistoupili k testování z preventivních důvodů, ačkoli nakažený do kontaktu s ostatními nepřišel. „Všechny testy byly negativní, včetně trenéra,“ uvedla v pátek 14. srpna předsedkyně oddílu Věra Hochová.

 

Osečtí v sobotu v 17 hodin přivítají v generálce Tochovice, blatenské áčko ve stejný čas přivítá Žichovice (béčko ještě předtím od 14.30 hodin hraje s Chanovicemi). Junior Strakonice coby třetí z okresních zástupců v krajském přeboru v sobotu rovněž od 17 hodin Na Křemelce hraje se Sokolem Lhota, který Katovice týden předtím rozstřílely 11:0. Dvojice týmů v I. A třídě hraje také v sobotu doma, Vodňany se od 17 hodin utkají s Lažištěm, Sousedovice od 18 hodin s Horažďovicemi.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Fanda 

    Reagovat

     

    Zajímavé, že Slávia musí kvůli jednomu nakaženému a při negativních testech ostatních do karantény a tady nic. To asi nakažení nastoupí i k přípravě ne? Jestli pak ty kluby splnili ohlašovací povinnost Covidu dle nařízení FAČR? Všude se o tom píše. Nejmenovaný nikoho nepotkal, jen někoho v Písku a dalšiho z Blatné asi že?

    Vloženo 14.8.2020 16:01:13

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace