Star Wars (Hvězdné války)
93/100 - 70×

Star Wars(Hvězdné války)

Kdysi dávno v předaleké galaxii… Touto legendární větou odstartovaly v roce 1977 Star Wars, jeden velký fenomén, který přetrvává doteď. Star Wars je příběh ve vzdálené Galaxii, kde spolu soupeří síly temných Sithů s dobromyslnými Jedii. Kdo zvítězí v galaktických bitvách? Spravedlivá republika, nebo lstivé Impérium?

USA | 1977 | Vysílá se
vysílání
11 sezón | | 120 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Fantasy
hrají
Laura Dern (Amilyn Holdo), James Earl Jones (Anakin Skywalker), Domhnall Gleeson (Armitage Hux), Jaime King (Aurra Sing), Shirley Henderson (Babu Frik), Jimmy Smits (Bail Organa), Wen Jiang (Baze Malbus), Bill Hader (BB-8), Bonnie Piesse (Beru Lars), Garrick Hagon (Biggs Darklighter), Nick Kellington (Bistan), Jeremy Bulloch (Boba Fett), Riz Ahmed (Bodhi Rook), Mark Hamill (Boolio), Anthony Daniels (C-3PO)

Jak pandemie koronaviru ovlivnila seriál s Cassianem Andorem? Diego Luna nám dává update

Jak pandemie koronaviru ovlivnila seriál s Cassianem Andorem? Diego Luna nám dává update

Kolem seriálu s Cassianem Andorem bylo delší dobu ticho. Teď se konečně dozvídáme, na jaké známé postavy se vůbec můžeme těšit a také na jaké nováčky. Diego Luna promluvil obecně o seriálu a také o tom, jak koronavirus významně ovlivnil celý projekt. Výčet novinek může začít.

9 1
14.8.2020

Na seriál původně dohlížel Stephen Schiff, toho ale nahradil Tony Gilroy. Že je vám to jméno povědomé? Tento pán zachránil Rogue One, když přispěchal jako bílý rytíř na natáčení a dokázal ukočírovat velice zběsilé dotáčky. Hovoří se o tom, že je to především jeho práce, že finální sestřih vypadá tak, jak vypadá. Gareth Edwards nemá s naším seriálem nic společného.

Do role Cassiana Andora se vrací Diego Luna. Pochopitelně nebude chybět ani Alan Tudyk jako ukecaný droid K-2SO. Nejsou to ovšem jediné postavy z Rogue One, které hlásí návrat. Můžeme se těšit i na Genevieve O'Reilly jako Mon Mothmu a především Jimmyho Smitse jako Baila Organu. To zní rozhodně dobře, protože oba jmenovaní jsou ve svých rolích výborní.

Seriál se pochopitelně neobejde i bez nováčků. Největší posilou asi bude Adria Arjona, mladá herečka, která má sekundovat Diegu Lunovi. Jedná se o hlavní roli, takže ji budeme vídat často. Její postava se zřejmě bude s Cassianem vydávat na nebezpečné povstalecké mise. Kromě ní se můžeme těšit i na ostříleného Stellana Skarsgårda či Denise Gough a Kylea Sollera.

(Na seriál čekáme už nějaké dva roky. Foto: Disney)

Diego Luna naznačil, že seriál se natáčel již před pandemií. O tom se pouze spekulovalo, ale nikdy jsme neměli finální konfirmaci z oficiálního zdroje (nevíme, zda se natáčelo s využitím The Volume jako u seriálu The Mandalorian). Jakmile ovšem pandemie začala, vše se pochopitelně zastavilo. Dle dostupných informací se toho ale moc nenatočilo, takže hlavní porce přijde na konci tohoto roku a v roce 2021.

Diego Luna zdůraznil, že bezpečnost je na prvním místě. Právě Lunovi pandemie pomohla uspořádat si ve svém hodnotovém žebříčku priority. Herec nyní vidí, že filmový a seriálový svět se z pandemie vzpamatovává velice pomalu, takže podle něj bude teď důležité určit, kdy se vrátit k natáčení. Jelikož ale všichni musí být opatrní, podle herce není až tak kam spěchat.

Pro něj je důležité, aby společnost dostala lekci a využila to jako svoji druhou šanci. Lidi se totiž nesmí vrátit k původnímu stylu života, ale musí se přizpůsobit tomu, co z nového světa vzešlo. Pokud se nepoučí z koronaviru, lidstvo podle Luny promarnilo svou příležitost stát se lepším a inovativním druhem. Kromě svého poselství lidstvu se Diego pochopitelně těší na natáčení a je rád, že si roli Andora opět zopakuje.

Co očekáváte od seriálu? A má vůbec potenciál?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)

Diskuze /7

RagnarokCzD

Tak to vám nezávidim … já na tohle asi nečekal zatim tak nějak vůbec. :D

14.8.2020 | 16:31:31
Kafka Tamura

Už jsou s tímhle obdobím otravní jak opar na prdeli. Ještě toho Landa “prosím“ … a už budu mít celé SW úplně znechucené. Už mě opravdu nezajímá ani Obi, a to role McGregora vyhledávám a vždy se na něj těším. Fakt tragédi v tom Disney, a to ani nejsem kdovíjaký hater poslední trilogie, jakože je mi spíš jen lhostejná.

14.8.2020 | 18:16:57
Monkeyskunk

R1 je dobrej SW film, ale taky po tomhle seriálu nijak extra neprahnu. Tuhle dobu už měli nechat být, minimálně na nějaký čas. Vždyť SW universum má desítky tisíc let, tak proč se soustředit jen na pár desítek let.

#4 tom99
14.8.2020 | 19:21:39
tom99

#3 Monkeyskunk: Protože by museli vymyslet něco svého, což je těžší. Proč stále neoprašovat milované Povstalce a Impérium? To se dá přece dělat donekonečna…

#5 Zilwicky
webmaster
14.8.2020 | 20:24:52
Zilwicky

#4 tom99: Nie je to ťažšie, dokonca by ani nemuseli vymyslat svoje, materialu maju dost (stara republika, revan, atd..) a keby predsa len chceli svoje tak urcite sa najde vela nadanych scenaristov ktorí by s radostou vymysleli nieco nove a zaujimave. Ide tu len a len o risk a zisk :) Proste toto obdobie, tieto postavy to všetko je pre nich overená značka. Dávať pár stoviek miliónov do niečoho viac-menej komplet nového nie je zrovna niečo čo by v Disney robili no.

#6 tom99
15.8.2020 | 8:46:24
tom99

#5 Zilwicky: Jenže to je další problém. Všichni máme rádi Revana, ale byl by to dobrý film? Ten největší bum okolo něj je to, že za na něj hraješ a nevíš to, zjistíš to až v polovině hry a čumíš jako puk. Je to zkrátka něco, co skvěle fungovalo ve hře, a proto je tak oblíbená. Bude to fungovat ve filmu? Nemyslím si a pokud jo, tak polovičně, na druhou stranu se Disneymu nedivím, že prostě nejde do těchto všeobecně známých reálií, kde by si Myšák opět mohl vylámat zuby a znepřátelit fanbase ještě víc… Proto radši budou hrát na jistotu s nějakými piloty Povstalců, kde toho není „moc co posrat“…

#7 Zilwicky
webmaster
15.8.2020 | 11:28:10
Zilwicky

#6 tom99: Mozno Revan nebol dobry priklad ale pointa je tá že nápadov je určite dosť, je to galaktické sci-fi preboha, tam sa dá vymyslieť fakt že hocičo. Je to presne len a len o tom jak píšeš – hrajú na istotu.
Ale „není moc co posrat“? Videl si epizody VIII a IX? :D

16.8.2020 | 12:51:59
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Co se aktuálně děje

Adam Driver: Vykoupení Bena Sola nemělo nastat, změna nastala až v průběhu natáčení

Adam Driver: Vykoupení Bena Sola nemělo nastat, změna nastala až v průběhu natáčení

Ben Solo se v závěru sequelové trilogie dočkal pohádkového vykoupení a polibku na cestu do jedijského nebíčka. Nicméně prvotní plán byl úplně jiný. A neměl ho jen Colin Trevorrow, ale dokonce i J. J. Abrams. Kylo Ren se neměl vykoupit a naopak měl upevňovat svou pozici na temné straně Síly.

Zajímavosti

Herečka Padmé Amidaly odmítá, že by George Lucas natočil alternativní konec Epizody III

Herečka Padmé Amidaly odmítá, že by George Lucas natočil alternativní konec Epizody III

Je libo alternativní konec, kde Anakin porazí Obi-Wana, svrhne císaře a bude vládnout Impériu on? Nebo ještě ujetější konec, kdy Padmé Amidala se postaví svému manželovi a připraví ho o život? Natočila se někdy takováto scéna pro Epizodu III, nebo jde jen o fámy fanoušků?

Plakát

Plakát

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama